horoscoop kreeft 2020

Horoscoop 2020 Kreeft

De jaarhoroscoop van de Ram voor het jaar 2020.

Algemeen

Voor Kreeften lijkt 2020 een turbulent jaar te worden met veel veranderingen. 

De invloed van de Maan is dit jaar nog groter dan anders. Er zijn nieuwe Manen in jouw teken en meer eclipsen die invloed op je hebben. Dit wijst op veranderingen en soms zelfs verstoringen.

De sociale kant van je horoscoop is druk bezocht. Je persoonlijke kant wordt in de loop van het jaar belangrijker maar is nooit dominant. Je bent druk met andere mensen en sociale activiteiten. Vriendschappen kunnen op de proef gesteld worden.

Belangrijke onderwerpen dit jaar 2020 voor Kreeft zijn:

  • Vriendschappen en relaties
  • Onderhandelingen en overeenkomsten
  • Liefde en intimiteit
  • Emotionele steun
  • Financiën
  • Persoonlijke groei

Liefde & relaties

Je 7e huis van liefde en sociale activiteiten is het gebied waar veel van je aandacht naar uitgaat dit jaar. Liefde is belangrijk voor je maar kan ook voor complicaties zorgen. Kreeften met een relatie kunnen het gevoel hebben dat er iets mist in hun relatie. Je kan behoefte hebben aan meer vrijheid en/of bewegingsruimte. Andere Kreeften gaan juist extra hun best doen om hun relatie nieuw leven in te blazen of ze kunnen er meerdere partners op na houden.

Single Kreeften daten veel en vaak. Single Kreeften zoeken een verantwoordelijke en serieuze partner, iemand die ze veiligheid kan bieden. De kans dat je iemand vindt, is groot. Luister niet alleen naar je hart, gebruik ook je verstand.

Werk & carrière

Kreeften vinden het belangrijk om geld voor hun gezin te zorgen en de kost te verdienen . Je gezin en familie zijn wat minder belangrijke gebieden in je jaarhoroscoop voor 2020, wat betreft financiën lijkt het wel goed te komen. De eclipsen brengen veel kansen en mogelijkheden op financieel gebied. Bovendien heb je het nodige geluk op het gebied van geld.

Mars brengt dit jaar ruim zes maanden door in je 10e huis van carrière. Dat betekent dat je hard zal moeten werken, met concurrentie te maken kan krijgen. Je werk kan een gevecht voor je zijn, letterlijk of figuurlijk.

Body & mind

Gezondheid kan extra aandacht van je vragen. Voor Kreeften is vooral geestelijke gezondheid een belangrijk onderwerp dit jaar. Probeer optimistisch en positief te blijven. Door lessen uit het verleden weet je precies wat je moet doen om ontspannen en in goede conditie te blijven. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *