jaarhoroscoop weegschaal 2020

Horoscoop 2020 Weegschaal

De jaarhoroscoop van de Weegschaal voor het jaar 2020.

Algemeen

In de jaarhoroscoop 2020 voor de Weegschaal valt op dat je 4e huis van huis, gezin en familie veel sterker is dan je 10e huis van carrière. Je 10e huis is vrijwel leeg maar er zijn wel vier maaneclipsen dit jaar. Omdat de Maan de planeet is die over je carrière gaat kan je daarom toch de nodige veranderingen verwachten. Veel van je aandacht zal naar je huis en gezin gaan. Andere onderwerpen die belangrijk voor je zijn, zijn je gezondheid en vriendschap en sociale activiteiten. 

Belangrijke onderwerpen voor de Weegschaal in 2020 zijn:

  • Huis
  • Gezin en familie
  • Veiligheid
  • Zelfvertrouwen
  • Romantiek
  • Creativiteit
  • Gezondheid

Liefde & relaties

Zoals je hierboven ziet draait het dit jaar om relaties. Allerlei soorten relaties zijn belangrijk: vriendschappen, liefde, familiebanden en ook allerlei vormen van samenwerking. Single Weegschalen krijgen vooral de 2e helft van het jaar, als Mars in je 7e huis van relaties is, veel kansen om verliefd te worden. Weegschalen vallen op sterke, stoere, onafhankelijke personen. 

Sommige relaties kunnen je teleurstellen. Familie kan zich bemoeien met je liefdesrelatie bijvoorbeeld.

Met Uranus, de planeet van verandering in je 8e huis van seksualiteit, ligt het in de verwachting dat je gaat experimenteren op dit gebied. Let op want Weegschalen zijn dit jaar ook extra vruchtbaar.

Met Jupiter in je 1e huis van het zelf, kan je dit jaar ook werken aan een betere relatie met jezelf. Misschien verander je dingen aan je uiterlijk of werk je op een andere manier aan een betere versie van jezelf. Een les die dit jaar moet leren is dat belangrijk is om eerst van jezelf te houden voordat je iets voor anderen kan betekenen.

Werk & carrière

Uit je jaarhoroscoop voor 2020 blijkt dat je hard moet werken voor je geld. Je krijgt het niet cadeau. Aan de andere kant zal je ook nieuwe, creatieve manieren vinden om je inkomsten te vergroten. Dit is voor Weegschalen het goede jaar om voor jezelf te beginnen. Onderwerpen als onroerend goed, binnenhuisarchitectuur, restaurants of voeding liggen je in het bijzonder goed. 

Wat betreft geld is het toverwoord dit jaar balans. Balans tussen inkomsten en uitgaven en in sparen en investeren.

Body & mind

Zoals eerder genoemd, heeft gezondheid ook je belangstelling. Er zijn dit jaar een paar planeten die ongunstige combinaties vormen met je huis van gezondheid. Daarom is het belangrijk om je extra in te spannen om fit en ontspannen te blijven. Ook je interesse in alternatieve geneeswijzen neemt toe. Je kan alternatieve therapieën ondergaan of ze zelf gebruiken om anderen te genezen. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *