jaarhoroscoop ram 2020

Horoscoop 2020 Ram

De jaarhoroscoop van de Ram voor het jaar 2020.

Algemeen

Je carrière is al een paar jaar belangrijk. Met Saturnus in je 10e huis van carrière is het al een paar jaar serieus en hard werken geblazen. Dit jaar 2020, lijk je daar eindelijk de vruchten van te kunnen plukken. 

Omdat dit jaar je persoonlijke helft van je horoscoop overheerst en de sociale kant van je horoscoop op verschillende momenten soms helemaal leeg is, lijkt dit meer een jaar te worden waarin je doet wat je zelf wilt. Je bent minder bezig met anderen en wat anderen van je vinden.

Rammen zullen merken dat hun leven meer in balans is. Je doet moeite om je leven eenvoudiger te maken. Je bent realistisch, ambitieus en gefocust op wat je wilt bereiken.

Belangrijke onderwerpen dit jaar voor de Ram zijn:

  • Carrière
  • Reputatie
  • Leiderschap
  • Vriendschap en groepen
  • Hoop en dromen voor de toekomst

Liefde en relaties

Volgens de planeten staat de Rammen een redelijk rustig jaartje te wachten. Kleine veranderingen kunnen zich natuurlijk voordoen. Maar als je grote veranderingen wilt, zal je zelf in actie moeten komen. 

Je liefdesrelatie lijkt zich te stabiliseren. Dus geen dramatische gebeurtenissen in de liefde dit jaar. Je relaties worden zelfs beter als je wat vaker eerst nadenkt voordat je wat zegt. Impulsief gedrag is wat je in de problemen brengen. Single Rammen kunnen gaan daten met een vriend of collega. Maar je kan de liefde ook vinden op vreemde en onvoorstelbare plaatsen. 

Dit jaar is het geven en nemen in relaties. Je krijgt terug wat je erin steekt. Luister naar wat de ander wilt en ze zullen ook naar jou luisteren.

Werk & carrière

Rammen kunnen veel vooruitgang boeken in hun carrière maar het gaat niet vanzelf. Meteen als het jaar begint zal je hard aan de slag moeten en productief moeten zijn. Rammen kunnen wel verveeld raken als ze lang werk moeten doen wat ze niet leuk vinden. Ze zullen dan op zoek willen gaan naar ander werk. 

Creatieve en artistieke eigenschappen worden dit jaar belangrijker. Misschien ga je meer tijd besteden aan creatieve hobby’s of lukt het je om geld te verdienen met je hobby.

Waar je ook werkt, het kan geen kwaad om de relatie met je baas goed te houden. 

Body & Mind

Je 6e huis van gezondheid is zo goed als leeg dit jaar. Aan de ene kant is dat goed, er lijkt weinig aan de hand. Aan de andere kant wijst dit op de neiging om je gezondheid voor lief te nemen of te negeren. 

Neptunus bevindt zich al langer in je 12e huis. Dat betekent dat je spirituele kant zich ontwikkelt en dat je geestelijke groei doormaakt. Het zal alleen moeilijk zijn voor de Ram om die spirituele kant in balans te brengen met alle drukke werkzaamheden.

Rammen voelen zich dit jaar beter als ze meer tijd buitenshuis besteden. Dat geldt zowel voor lichaam als geest. Probeer de tijd die je achter schermen besteedt, te beperken. Het zal je energie ten goede komen. 

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *