jaarhoroscoop boogschutter 2020

Horoscoop 2020 Boogschutter

De jaarhoroscoop van de Boogschutter voor het jaar 2020.

Algemeen

Geld en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke onderwerpen in de jaarhoroscoop 2020 van de Boogschutter. Je bent dit jaar wat serieuzer ingesteld en je let goed op je inkomsten en uitgaven. 

Boogschutters moeten het verleden loslaten en op een andere en nieuwe manier naar zichzelf leren kijken en zich op een andere manier aan de buitenwereld presenteren. Familiebanden lijken te verbeteren en daarbij is vergeving een belangrijk onderwerp. 

Belangrijke onderwerpen voor Boogschutters in 2020

  • Inkomsten en geld
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Luxe en comfort
  • Communicatie
  • Reizen

Liefde & relaties

Het liefdesleven van de Boogschutter staat niet bovenaan het lijstje van aandachtspunten. Vooral de tweede helft van het jaar zal Mars zorgen voor een drang naar vrijheid, avontuur en plezier. Maar die invloed zorgt er ook voor dat je wat  egocentrisch bent. Je bent meer op jezelf gericht en bezig om je eigen emotionele en lichamelijke behoeften te vervullen. 

In veel gevallen betekent het dat je te veel vraagt van je partner. Boogschutters met een relatie zullen daarom extra moeite en energie in hun relatie moeten steken om het gezellig te houden.  Single Boogschutters kunnen veel korte, hevige verliefdheden beleven. 

Boogschutters zijn in 2020 vooral geïnteresseerd in mensen die hen inspireren en die helpen om meer pit, passie en plezier in hun leven te brengen. 

Werk & carrière

Je huis van inkomsten uit geld is één van het belangrijkste en drukst bezochte huizen van je horoscoop. Pluto, Saturnus, de Zuidknoop en Jupiter brengen daar dit jaar tijd in door. Dat wijst erop dat er veel aandacht naar geld verdienen en je inkomsten gaat en dat je ook de nodige moeite besteedt om je materiële positie te verbeteren.
Je zoekt andere, nieuwe manieren om je geld te verdienen. Blijf alleen verre van oneerlijke of duistere praktijken. 

Probeer niet op te scheppen als het financieel goed met je gaat. Maar zeg ook niet dat het allemaal prima gaat als dat niet zo is. 

Als je het meeste wilt maken van de kansen die je dit jaar krijgt, probeer dan gedisciplineerd te zijn en geen onnodige risico’s te nemen. Ga niet voor snel geld maar werk langzaam maar zeker naar meer inkomsten. 

Body & mind

Je huizen van gezondheid laten weinig bijzonderheden zien. Boogschutters lijken voldoende energie te hebben. Pluto, je spirituele planeet bevindt zich in je huis van geld. Je intuïtie is sterk en vooral op het gebied van geld. Boogschutters zijn altijd gulle mensen, maar dit jaar ben je nog guller dan normaal. 

Je bent dit jaar ook gevoeliger. Dat betekent dat je eerder geraakt of gekwetst kan worden. Zoek daarom zoveel mogelijk het gezelschap van positieve en optimistische mensen.

Lees ook:

Lees ook iedere week de weekhoroscoop en iedere maand de maandhoroscoop


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *