maandhoroscoop leeuw

Maandhoroscoop Leeuw oktober 2024

Maandhoroscoop Leeuw september 2024 (geboren 24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

De eerste helft van oktober 2024 maakt Saturnus een gunstig aspect met Venus en Mars. Hieruit blijkt dat dit een tijd is om je liefde en toewijding het beste kan laten zien als jullie samen zijn. De tweede helft van oktober is meer geschikt om lange gesprekken te voeren over zowel persoonlijke als gezamenlijke onderwerpen. De oplossingen die jullie samen bedenken zijn veel beter dan die je alleen bedenkt.

De nadruk voor single Leeuwen ligt rond de helft van oktober 2024 als Jupiter een driehoek vormt met de Zon, vooral op leuke dingen doen en veel uitgaan en plezier maken. Na 17 oktober gaat Venus, de liefdesplaneet je huis van de liefde binnen. Je behoefte aan liefde en een nieuwe relatie neemt dan toe en je gaat serieus op zoek.

Werk en geld

Dit is een maand waarin de Leeuw hard werkt, vooral met als doel om zijn inkomen te verhogen. Door de gunstige combinatie die Venus en Saturnus begin oktober 2024 maakt in je huis van werk, zorgt ervoor dat je kan uitblinken door de prestaties die je levert en dat kan je meer geld opleveren. Je ontwikkeling van je carrière en imago heeft ook veel te maken met wat je in het verleden gedaan hebt. Tussen 13 en 15 oktober kan de Leeuw een beslissing of keuze moeten maken over iets dat hij al heel lang wilde.

De eerste weken van oktober vormt Mercurius een vierkant met Mars. Dat is een teken dat je beter geen geld kan verspillen en zorgen voor een buffer zodat je genoeg hebt voor onvoorziene uitgaven. Ook Saturnus in je 8e huis van geld, is een aanwijzing dat verstandig en voorzichtig omgaan met je geld belangrijk is.

Body en mind

De Leeuw begint de maand oktober vol energie en motivatie en dat heb je te danken aan de Zon die gunstige aspecten maakt. Door het vierkant dat de Zon vormt met Mars voel je de behoefte om goed voor je lichaam te zorgen en geen risico’s te nemen. Je kan zelfs ongezonde gewoonten opgeven.

De tweede helft van de maand is het goed om je wat terughoudend op te stellen, vooral als je uitgaat met vrienden. Je kan de neiging hebben om je te laten gelden en de aandacht te willen trekken en daardoor te overdrijven. Zorg in elk geval voor voldoende rust. Na 17 oktober als Venus gunstige aspecten maakt met de Zon raak je meer ontspannen, en hervind je je zelfvertrouwen en geestelijke balans.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Leeuwen gaan door een periode waarin ze beseffen hoe belangrijk het voor ze is dat ze iemand naast zich hebben waar ze echt om geven. Saturnus bevindt zich deze maand recht tegenover de Zon. Dat maakt dat de Leeuw klaarstaat om zijn partner te helpen op praktisch gebied of om hem of haar emotioneel te steunen. Het is belangrijk om tot een compromis te komen tussen de interessen van je partner en die van de Leeuw zelf.

De eerste drie weken van september maken Venus en Jupiter gunstige aspecten en dat is goed voor alle Leeuwen. Het helpt ze hun gevoelens te uiten, met woorden of met lieve gebaren.

Single Leeuwen hebben veel kans om iemand te ontmoeten. De beste kans is via vrienden of sociale contacten. Tot 22 september kan de Leeuw naturel en meer zichzelf zijn en dat maakt hem heel aantrekkelijk. Vanaf 22 september moet de Leeuw het meer van zijn vlotte babbel hebben.

Werk en geld

Met de Zon door je 2e huis van geld en inkomsten, wordt je behoefte om meer geld te verdienen en daarmee hun materiële wensen te kunnen vervullen, groter. Omdat Saturnus recht tegenover de Zon staat, zorgt dit voor realistische inzichten op dit gebied. Je begrijpt dat ook al werk je hard, je beloning vaststaat ook al zou je graag meer verdienen.

De laatste week van september krijgt de Leeuw meer kansen om op te vallen door zijn kwaliteiten op het werk en om opgemerkt te worden door de juiste mensen. Dat kan je helpen om verder te komen in je carrière.

Body en mind

De Zon die heel belangrijk is voor je vitaliteit en energie, beweegt door je 2e huis en staat recht tegenover Saturnus, die over je gezondheid heerst. September is daardoor een maand om goed op je dieet te letten en meer aan je conditie te werken. De nieuwe Maan op 3 september kan een soort nieuw begin zijn om slechte gewoonten achter je te laten en daar nieuwe gezonde gewoonten voor in de plaats te zetten.

Met Mars in je 12e huis is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en geen dingen te doen die je gezondheid ondermijnen. Tot 22 september profiteer je van de gunstige invloed van Venus en Jupiter, die zorgen voor een positieve en optimistische instelling.


Lees ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *