maandhoroscoop kreeft

Maandhoroscoop Kreeft oktober 2024

Maandhoroscoop Kreeft oktober 2024 (geboren 22 juni – 23 juli)

Liefde en relaties

In oktober 2024 beweegt Mars door jouw eigen teken. Venus vormt een gunstig aspect met de Zon tot 17 oktober . As een gevolg daarvan kan de Kreeft zijn gevoelens beter uiten. De Zon en Mercurius bevinden zich in je 4e huis van huis en gezin en ook de zonsverduistering op 2 oktober vindt daar plaats. De Kreeft besteedt daardoor extra aandacht aan veranderingen die aan het huis gemaakt moeten worden, vooral als je kinderen hebt.

De Kreeft moet het ook eens zien te worden met zijn partner over de opvoeding en de aanschaf van spullen voor kinderen. De tweede helft van oktober liggen de prioriteiten van de Kreeft ergens anders en hij heeft weinig geduld om dan over huishoudelijke zaken te praten.

Single Kreeften doen er goed aan om uit te gaan, zodat je meer kansen hebben om nieuwe, interessante mensen te ontmoeten. Als je iemand ontmoet die je aantrekkelijk vindt, vraag je dan af of je iemand wel helemaal vertrouwt.

Werk en geld

Met Mars in jouw teken is het tijd om actie te ondernemen en om je doelen op professioneel gebied te halen. Bovendien moet de Kreeft zijn relatie met leidinggevenden en autoriteiten. Daar moet je wel wat extra aandacht aan besteden omdat Mars ongunstige aspecten vormt met de Zon en Mercurius. De Kreeft kan nu optimaal gebruik maken van zijn creativiteit en de ervaring die hij heeft opgedaan.

Wat betreft geld lijken er geen grote veranderingen deze maand. Als de Zon rond 23 oktober een vierkant vormt met Mars, is het een goed idee om wat geld opzij te leggen om je winter warm en comfortabel te kunnen houden de komende winter.

Lichaam en geest

De maandhoroscoop Kreeft laat zien dat je je met Mars in jouw teken sterker en energieker voelt. Tegelijkertijd kan je werk veel van je vragen. Het is daarom belangrijk om naar je lichaam te luisteren en om efficiënt met je energie om te gaan. Vergeet ook niet om genoeg tijd te reserveren voor ontspanning en voor activiteiten die je echt leuk vindt.

Jupiter beweegt door je spirituele 12e huis, dat samen met de Zonsverduistering zijn dat tekens dat je goed voor jezelf moet zorgen en moet proberen om positief en optimistisch te blijven, bijvoorbeeld door sociale en creatieve activiteiten.


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Op 4 september gaat de actieplaneet Mars jouw teken Kreeft binnen. Dat betekent dat je liefdesleven de nodige aandacht gaat vragen. Single Kreeften voelen een sterke behoefte aan liefde en iemand om hun leven mee te delen. Bij Kreeften met een relatie kan het onderwerp kinderen belangrijker worden. Als er al kinderen zijn, kan het over school gaan en wie nog geen kinderen heeft, kan nadenken over gezinsuitbreiding.

Je 4e huis van huis en gezin profiteert volgens de maandhoroscoop Kreeft van de aanwezigheid van Venus tot en met 22 september. Je hebt het gezellig en harmonieus thuis met je partner. De Kreeft haalt ook vaker prettige gebeurtenissen op uit het verleden. Als er sprake was van problemen of spanningen in de relatie, dan is dit de tijd om er een einde aan te maken.

Werk en geld

De maandhoroscoop Kreeft laat zien dat je heel actief en energiek bent deze maand september. Dat heeft de Kreeft mede te danken aan Mars in jouw teken vanaf 4 september. Dit is de tijd om veel werk te doen, zaken te regelen en problemen op te lossen zowel op je werk als thuis. De eerste drie weken vormt Venus een gunstig aspect met Jupiter. Dat wijst op een hectische tijd en het is mogelijk dat je voor je werk op reis moet.

De laatste dagen van september lijken gunstig voor je werk en carrière. Je krijgt waardering voor je werk en je lijkt een belangrijk rol te spelen in de groep waarvan je deel uitmaakt. Je kan uitblinken in je werk en dat wordt opgemerkt.

Wat betreft geld zijn er geen grote veranderingen tot 22 september. Als je een beetje zuinig doet, kan je prima rondkomen. Na 22 september als de Zon je 4e huis binnengaat, dan kan meer geluk hebben met geld.

Lichaam en geest

Vanaf 4 september als Mars jouw teken binnengaat, heb je de neiging om met veel dingen tegelijk bezig te zijn waardoor je weinig aandacht hebt voor je eigen lichamelijke of geestelijke toestand. Als de dingen die je doet lukken, dan krijg je daar positieve energie van en voel je je goed. Probeer je energie te doseren en deel je tijd realistisch in. Zolang de Kreeft de steun van zijn familie krijgt en zich veilig en zeker voelt zal hij zich mentaal ook goed voelen.

De maandhoroscoop Kreeft laat zien dat je tot 22 september voldoende energie hebt, als je tenminste goed voor jezelf zorgt. Vanaf 23 september is het belangrijk dat je beter naar je lichaam luistert en rust neemt als je moe bent.