Ovenheerlijke pizza aanbieding

Na een lange dag werken kom je thuis, je doet je koelkastdeur open en helaas is het weer zo’n avond: niets bijzonders te eten. Met een handvol aardappel en een half afgeknabbelde braadworst kom je niet verder.

Voor zulke avonden hebben is er een perfecte oplossing: een vers bereide pizza. En kijk dan vooral even naar alle pizza aanbiedingen. Zo heb je de klassieke Brooklyn Style pizza aanbieding of toch liever voor een BBQ mixed grill pizza aanbieding om de heimwee van die lange, zomers barbecue-avonden te herdenken? Ben je vegetariër? Dan is de klassieke pizza margarita perfect. Liever extra veel kaas? De 5 cheese pizza is om van te smullen En ook de veganisten worden niet vergeten. Er is een ruim aanbod aan pizza’s en pizza aanbiedingen zoals de vegan shoarma pizza mét knoflooksaus.

Persoonlijke pizza aanbieding

Liever je persoonlijke pizza ? Dan kun je je eigen pizza samenstellen met alles erop en eraan En als je niet kunt kiezen en twijfelt tussen twee pizza’s dan kun je de pizza’s in één combineren. En zelfs als je niet kunt kiezen tussen vier pizza’s. Ook deze kun je combineren in één pizza. Dat klinkt goed, toch?

Pizza met bloemkoolbodem

Voor mensen die wat meer op hun gewicht letten maar toch willen genieten van een pizza kunnen kiezen voor een koolhydraat-arme variant. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende bodems, waaronder ook de beroemde bloemkoolbodem dat perfect past bij een keto of koolhydraat-arm dieet.

Pizza aanbieding met groepskorting

Groepskorting kun je natuurlijk goed gebruiken wanneer je vrienden onverwachts langskomen voor de gezelligheid of een potje FIFA. Let dan op de beste pizza aanbieding. Er is namelijk een groot en breed pizza aanbieding assortiment waar je uit kunt kiezen: van pizza’s tot fingerfood tot aan warme en koude desserts met het bijhorend blikje fris. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde avond.

Via de website of op locatie

New York Pizza heeft verschillende landelijke en lokale acties en pizza aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken tegen een scherpe prijs. Met een van de coupons tijdens het bestellen via de website, of wanneer je aan de kassa staat bij één van onze lokale restaurants. Houd de website goed in de gaten om andere aanbiedingen niet mis te lopen, dat zou zonde zijn natuurlijk.

Je wilt graag gebruikmaken van acties of een bepaalde pizza aanbieding, maar je weet niet zo goed welke? Ook daaraan is gedacht; tijdens het bestellen kun je kiezen voor combi-

deals, speciaal voor jou samengesteld. Het is altijd net zo fijn om een lekker toetje of een ijskoud drankje bij je favoriete pizza te krijgen en tegelijkertijd te besparen.

New York Pizza houdt ervan om hun klanten zo blij mogelijk te maken én te houden natuurlijk. Om deze reden stellen ze regelmatig nieuwe pizza’s samen met nieuwe smaakcombinaties en andere pizza aanbiedingen. Check regelmatig de website om uit te vinden welke nieuwe pizza je kunt proberen. Voor meer informatie en details over de deals, acties en pizza aanbiedingen, raden wij je aan om de website te bezoeken.