Buiten is het koud en binnen staat een pan te pruttelen die je huis vult met heerlijke geuren. De geur...
Denk aan herfstgerechten, en stoofvlees hoort daar zeker bij. Hoewel de bereidingstijd lang is, kost het niet veel tijd om...
Rendang vlees is een gerecht dat lekker lang moet sudderen. Ideaal om in een slowcooker te maken. Het beste resultaat...
In het sous vide apparaat kan je ook groenten klaarmaken en dat heeft een aantal voordelen. Zo worden de groenten...
Voor het maken van babi ketjap kan je allerlei soorten varkensvlees kiezen. Varkenshaas of frikandeau zijn wat malsere vleessoorten die...
Karbonades kunnen heel lekker zijn. Maar vaak niet als ik ze klaarmaak. Het lukt me niet om er een mals...
Een recept om kip cordon bleu sous vide te bereiden. Dit recept komt uit het boekje dat bij het Espressions...
De slowcooker 5,5L Duo Sous Vide Espressions EP4000 combineert twee functies in één apparaat: sous vide koken en een slow...
Sinds eeuwen wordt er gekookt in kleipotten. De Tajine is een oude kookpan uit Noord-Afrika gemaakt van klei. Klei houdt...
Gefrituurd eten is lekker en populair. Het geeft een lekker krokant laagje. Frituren is populair omdat het zo lekker is,...
En papillote is een kooktechniek waarbij de te gebruiken ingrediënten worden bereid in pakketjes. Dit kunnen pakketjes zijn van vetvrij...
Stoomkoken of koken met stoom is een oude manier van koken die de laatste tijd weer in de belangstelling staat....