Koffie van de Aroma Club

Koffie, veel mensen kunnen niet zonder. Ik ook niet.

Koffie is een populair drankje en zolang je het met mate drinkt, is het ook niet ongezond. Ik hou van koffie en weet inmiddels precies wat ik lekker vind en wat niet. Het begint in ieder geval met een goede kwaliteit koffiebonen. En daarnaast moet de koffie natuurlijk vers zijn.

aromaDe Aroma Club

De Aroma Club is een club die kan zorgen dat je dagelijks verzekerd bent van verse koffie van goede kwaliteit. De koffie is afkomstig van een combinatie van Braziliaanse en Colombiaanse Arabica bonen. De bonen worden gebrand volgens de ‘slow roast’ methode waardoor ze zowel van binnen als van buiten perfect gebrand zijn. Je kunt koffiebonen, gemalen koffie of koffiecups bestellen, afhankelijk van hoe je je koffie zet.

Smaak

Wij hebben de espresso koffiecups van de Aroma Club voor een Nespresso apparaat geproefd en het is heerlijke koffie met een goede sterkte en lekkere smaak. De koffie is niet te zuur en heeft geen sterke nasmaak.

Lid van de club

Koffie is één van die dingen die je graag altijd op voorraad wilt hebben. Als je lid wordt van de Aroma Club krijg je maandelijks de koffie van je keuze toegestuurd. De koffie wordt gratis verstuurd en je kunt altijd veranderen of stoppen. Je kunt een abonnement nemen voor een maand, een half jaar of een jaar. Hoe langer de periode, hoe goedkoper de koffie wordt.

Meer informatie kan je lezen op de site van de Aroma Club