Maandhoroscoop maart voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je huis van relaties deze maand. Maar vanaf de 4e beweegt de planeet in tegengestelde richting. Dat kan verschillende dingen betekenen. Je kan wat ongeduldiger en koppiger zijn in de omgang met anderen. Je kan er ook achter komen dat je jezelf teveel richt op anderen en te weinig op jezelf. Het is wel een goede tijd om weer contact te zoeken met een ex of met iemand met wie het eerder net niet lukte in de liefde. Misschien speelt er wel een liefdesprobleem dat je nooit eerder hebt afgesloten en dat je nu voor eens en altijd analyseert en oplost.

Andere Weegschalen kunnen een periode doormaken waarbij ze zich afvragen of ze wel in de juiste relatie zitten, of je partner jou wel verdient.
Maart lijkt in ieder geval een maand te worden waarin Weegschalen meer duidelijkheid voor zichzelf scheppen op het gebied van de liefde.

 

Werk & geld

Omdat de Zon zich in je huis van werk bevindt, kan maart op dit gebied interessant worden. De Zon trekt de aandacht naar je toe zodat je je talenten en goede kanten kan tonen. Het geeft je meer vrijheid om te handelen en besluiten te nemen. Op 9 maart gaat Mars het teken Stier binnen en daardoor wordt je aandacht getrokken naar wat meer serieuze zaken. Je wil wordt sterker en je krijgt makkelijker dingen voor elkaar. Op de 13e gaat Mercurius het teken Ram binnen, het teken dat recht tegenover Weegschaal staat. Je hebt daardoor meer ideeën en je ziet eerder beide kanten van een situatie.
Samenwerken is belangrijk in maart en misschien komt iemand met wie je vroeger hebt samengewerkt weer terug in je leven. De hele maand is er een sterke relatie tussen geld, samenwerken, relaties en klanten.

Gezondheid & energie

Stress en uitputting liggen deze maand op de loer. Alle reden om goed op je gezondheid te letten en goed voor jezelf te zorgen. Stort jezelf niet op teveel activiteiten tegelijk. Verdeel je tijd goed en probeer er wat discipline op na te houden.

 

Advies: Richt je niet teveel op anderen, trek je af en terug om te relaxen.

 

De weekhoroscoop Weegschaal
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Weegschaal 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Hier vind je de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman