Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Het lijkt erop dat Weegschalen zich wat minder op hun gemak voelen deze maand. Mars en Venus bevinden zich in je 6e huis van verplichtingen en werk. Je vrijheid lijkt daardoor beperkt en keuzes worden je vaker opgelegd. Je doet wat je moet doen en minder wat je wilt doen. Als je iets positiefs wilt doen, probeer dan de taken en verantwoordelijkheden te delen met je geliefde.

Werk & geld

Op het gebied van werk ziet januari er druk en bijna enthousiast uit. Je hebt altijd wel iets te doen. Vaak ben je met meerdere dingen tegelijk bezig. Ondanks die drukte heb je plezier in wat je doet. Je krijgt bevrediging door het gebruik van je creativiteit en je talenten. Januari 2017 is vooral gunstig voor Weegschalen die vanuit hun passie of roeping werken. En, wie hard werkt wordt daar natuurlijk financieel voor beloond.

Gezondheid & energie

Je werkt hard, maar vergeet niet om af en toe naar je lichaam te luisteren en goed voor jezelf te zorgen. Blijf weg van alles waar ‘te’ voor staat en blijf uit de buurt van mensen die grieperig of verkouden zijn.

Advies: Stel prioriteiten en verdeel je energie tussen werk en ontspanning.

 

 

Lees de weekhoroscoop Weegschaal
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Weegschaal 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman