Maandhoroscoop maart voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Venus, de liefdesplaneet beweegt zich in tegengestelde richting vanaf 4 maart in je 4e huis. Dat kan betekenen dat je je concentreert op het verleden, dat je nostalgisch bent en dat je weer contact zoekt met exen en andere kanshebbers uit het verleden.

Het 4e huis geeft aan dat je vooral geïnteresseerd bent in zaken die je huis, eigendommen en gezin aangaan. Misschien dat ouders zich bemoeien met je liefdesleven? De combinatie van planeten geeft verder aan dat de voorkeur uitgaat naar een traditionele en conservatieve aanpak van de liefde en liefdespartners.
Op 10 maart gaat Mars je huis van liefde en seksualiteit binnen. Vanaf dan wordt je liefdesleven wat avontuurlijker en intenser.

Werk & geld

Maart brengt je een tegenstrijdige situatie. Jupiter in je huis van carrière probeert je aan te zetten tot grootse dingen. Terwijl Venus in tegengestelde richting beweegt en je aandacht richt op het verleden en niet op nieuwe projecten. Het kan daarom lijken alsof je aan belangrijke dingen wilt beginnen, maar dat iets je tegenhoudt. Of je moet eerst een paar stappen terug doen voor je vooruit kan.

Ook familiezaken kunnen je werk tijdelijk vertragen of verhinderen. Je huis, eigendommen, erfenissen of andere onroerend goed zaken kunnen je aandacht opeisen. Na 20 maart verbetert je financiële situatie.

Gezondheid & energie

Behalve de druk en stress waar alle hoofdtekens (Ram, Weegschaal, Kreeft en Steenbok) deze maand last van hebben, zijn er verder geen speciale zorgen. Het kan geen kwaad om je immuunsysteem te versterken.
Advies: Koop iets moois voor je huis, desnoods tweedehands.

 

De weekhoroscoop Steenbok
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop  Steenbok 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk hier ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman