Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

Venus en Mars trekken samen op deze maand en dat brengt emotionele en seksuele kansen voor Steenbokken.

Maar natuurlijk moet je keuzes maken en wat betreft aantrekkingskracht trek je het meest naar mensen met dezelfde interesses en manier van denken. Woorden, het maakt niet uit of ze geschreven zijn of gesproken, kunnen je verleiden. Korte of langere uitstapjes kunnen helpen om de romantiek op te laten bloeien.

Werk & geld

Mercurius heeft zich de afgelopen tijd nogal onvoorspelbaar gedragen. Dat kan je gemerkt hebben door vertragingen, vergissingen en andere problemen op gebied van werk. Dat is vanaf 8 januari voorbij. Al die capriolen hadden tot doel om je gedachten en strategieën voor je werk duidelijk te krijgen zodat je deze maand op het goede spoor zit en aan de slag kan gaan. Vanaf half januari kan je dus weer met volle kracht vooruit. Financieel ziet het er gunstig uit.

Gezondheid & energie

Mercurius is ook de planeet die heerst over je gezondheid. En daarom is het verstandig om goed om je gezondheid en vooral op je zwakheden te letten. Leef verder een leven met orde en regelmaat, gezonde voeding en voldoende beweging.

Advies: Wees duidelijk in je communicatie. Laat geen ruimte voor twijfels en onduidelijkheid.

 

 

Lees de weekhoroscoop Steenbok
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop  Steenbok 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman