Maandhoroscoop februari voor het sterrenbeeld Steenbok (22 december – 20 januari)

Liefde & relaties

In februari 2017 heb je wat last van de eclips in je huis van relaties. Dat zou kunnen wijzen op onrust, frustraties en in sommige gevallen zelfs een relatiecrisis. Venus bevindt zich samen met Mars en Uranus in je huis van huis en eigendommen. Problemen in de liefde of je relatie kunnen daarom te maken hebben met financiën, je huis of met andere spullen die jullie samen bezitten.

Werk & geld

Februari is een hele actieve maand op financieel gebied. De Zon en Mercurius staan in één van je financiële huizen. Ze staan vrij gunstig en de eclips kan je geluk brengen in de vorm van giften, erfenissen, sponsorships of andere goedgevigheid. Je kan ook actief zijn op het gebied van onroerend goed of het kopen van spullen.

Je kan deze maand vooruitgang boeken met je professionele doelen en je sociale positie. Dat kan ook betekenen dat je meer geld gaat verdienen. Maar alles wat je bereikt, bereik je alleen door inspanning en hard werken.

Dus samengevat, februari vraagt veel van je maar biedt ook veel kansen op succes.

Gezondheid & energie

Je conditie is beter dan afgelopen maand. Maar je kan toch maar beter verstandig omgaan met je energie. Er zijn nogal een aantal planeten die stressvolle combinaties maken met jouw teken. Dus let op dat je niet teveel op je schouders neemt.
Advies: Wees in het bijzonder voorzichtig als je gaat klussen in huis.

 

De weekhoroscoop Steenbok
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop  Steenbok 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Bekijk hier ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman