Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Maagd (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

De Maagd kan in januari 2017 vuurwerk verwachten. De Mars-Venus combinatie in je huis van relaties is de beste en meest passionele stand die je kan hebben. Waarschijnlijk zet je deze maand de liefde of je partner op de eerste plaats. En, ook de Zon en Mercurius trekken door je huis van liefde en seksualiteit. Januari belooft dus zowel romantisch als erotisch te worden. Alleen is je drive en enthousiasme soms zo groot dat je je makkelijk vergist en je aandacht op de verkeerde persoon richt.

Werk & geld

Na een wat besluiteloze en onduidelijke periode, veroorzaakt door Mercurius, volgt er nu weer een wat meer rationele tijd. Mercurius neemt vanaf 12 januari een stand in die zorgt voor een betere efficiëntie en organisatie op je werk. Je creatieve talenten worden gestimuleerd en je krijgt meer positieve kansen. De Venus-Mars combinatie zorgt voor een betere samenwerking en meer financiële resultaten. Maar ook voor meer competitie.

Gezondheid & energie

Nu Mercurius op 8 januari zijn normale richting weer aanneemt, lijken eventuele lichamelijke problemen te verbeteren. Het tweede deel van januari ben je in de beste conditie.

 

Advies: Probeer je hoofd erbij te houden of het nu om liefdes- of zakelijke relaties gaat.

 

 

Lees de weekhoroscoop Maagd
Lees de 
horoscoop van de vorige maand

Lees de horoscoop Maagd 2017 of andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman