Maandhoroscoop maart voor het sterrenbeeld Maagd (24 september – 23 oktober)

Liefde & relaties

Tijdens het eerste deel van de maand bevindt de Zon zich in je huis van relaties. Dat legt de nadruk op je leven met je partner. Dit maakt je partner het middelpunt van je leven en al het andere komt op de tweede plaats.

Je aandacht gaat vooral uit naar de psychologie van je partner. Je analyseert hoe hij of zij denkt en hoe je relatie in elkaar zit. Maar ook taboes, obsessies, fantasieën en frustraties houden je bezig.

In maart ben je vooral geïnteresseerd in geheimen of verborgen emoties. Tegelijkertijd blijf je ook vanuit een praktisch oogpunt naar je relatie kijken. Geld speelt hier mogelijk ook een rol bij.

 

Werk & geld

Jupiter en Venus, allebei planeten die het in principe goed met je voorhebben, bevinden zich in je huis van geld. En vanaf 13 maart komt Mercurius daar ook nog bij. Aan de ene kant wijst dit op geluk. Aan de andere kant kan je door de combinatie Jupiter en Venus onvoorzichtiger en verkwistender worden. Het is wel een goede periode om fondsen te werven. En omdat Venus vanaf de 4e retrograde gaat, kan je ook beleggen in juwelen of kunst kopen en verkopen.
Samenwerken is heel belangrijk deze maand. Misschien denk je na om weer te gaan studeren, deel te nemen aan culturele activiteiten of te gaan reizen. Als je de kans krijgt, grijp hem dan.

 

Gezondheid & energie

Maart is een maand waarin Maagden niet in de beste conditie zijn. Je kan daarom maar beter goed met je krachten om gaan. Stel jezelf prioriteiten. Neem op tijd rust en blijf uit de buurt van besmettelijke kwalen. Probeer verder positief te denken en niet alles te over-analyseren.

 

Advies: Wees nauwkeurig bij boekhouden of financiële berekeningen en vertrouw niemand.

 

 

Lees de weekhoroscoop Maagd
Lees de 
horoscoop van de vorige maand

Lees de horoscoop Maagd 2017 of andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman