Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Liefde en relaties

Je gevoelsleven is vrij goed in balans in januari 2017. En dat geldt eigenlijk voor het hele jaar tot oktober. De heersende planeet over je huis van relaties staat goed. Natuurlijk kunnen er zich wat kleine veranderingen in je liefdesleven voordoen. Zo kunnen de tweede helft van januari je carrière of je financiële zaken, je relatie beïnvloeden. Januari is ook een interessante maand om de seksuele en psychologische kant van je relatie beter te leren begrijpen.

Werk & geld

De Zon trekt door je huis van werk het eerste deel van januari. Mercurius, die heerst over je huis van geld gaat 12 januari je huis van werk binnen. En je andere geldhuis wordt bezocht door Venus en Mars. Dat betekent veel actie op dat gebied. Je werkt hard en efficient en daar profiteer je financieel van. Ook studie, cultuur, communicatie en reizen lijken een positieve invloed op je werk te hebben.

Gezondheid & energie

In je 6e huis is er veel gaande in januari 2017. Dat betekent meestal dat je veel met je gezondheid bezig bent. Dat hoeft niet te betekenen dat je lichamelijke klachten hebt, maar kan ook betekenen dat je druk bent met werken aan een betere lifestyle, je dieet, sporten of het verbeteren van je uiterlijk.

Advies: Voorzichtig met financiën. Wees realistisch en handel zonder haast.

 

 

Lees de weekhoroscoop Leeuw
Lees de horoscoop voor de Leeuw van vorige maand
Lees de horoscoop Leeuw 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman