stier 2019

Jaarhoroscoop Stier 2019

Als je geboren bent tussen 21 april – 20 mei dan is je sterrenbeeld Stier.

Algemeen

Op 7 maart gaat Uranus jouw teken binnen en blijft daar de komende zeven jaar. Dat belooft wat! Uranus kan je leven in een rollercoaster veranderen vol onverwachte wendingen. Je grootste les is, te leren om je flexibel op te stellen en positief om te gaan met veranderingen. Niet makkelijk voor de Stier die alles het liefst bij het oude houdt. Spiritualiteit wordt ook een belangrijker onderwerp voor je dit jaar.

Liefde en relaties

Het afgelopen jaar stonden de planeten goed wat betreft liefde en relaties. Dit jaar is het wat rustiger op het gebied van de liefde en je sociale leven. Hopelijk ben je tevreden op dit gebied. Toch zijn er wel wat complicaties te verwachten vanaf maart. Dat is dan vooral te wijten aan het onvoorspelbare karakter van Uranus.

Relaties kunnen dan op de proef gesteld worden. Bijvoorbeeld omdat jij of je partner meer behoefte hebben aan vrijheid dan de ander. Stieren die doorgaans houden van het gewone en bekende, kunnen opeens behoefte hebben aan nieuwe dingen en meer opwinding. Dat is niet wat je partner van je verwacht en dat kan dan weer spanningen opleveren.

Werk en carrière

Je carrière is een gebied van aandacht dit jaar en dat ziet er goed uit. Doordat de planeet die heerst over je carrière zich in jouw eigen teken Stier bevindt, kan je veel kansen op dit gebied verwachten. Je hoeft er zelf niet eens veel moeite voor te doen. Je bent zelfverzekerd en je trekt het succes als vanzelf naar je toe. De kans is groot dat je werk doet of werk vindt waar je je helemaal op je plek voelt.

Studenten geboren onder het teken Stier zullen er dit jaar een tandje bij moeten doen. Discipline kan een onderwerp zijn dat wat meer aandacht nodig heeft.

Financiën

Hoewel Stieren geld altijd wel belangrijk vinden, lijkt het dit jaar geen gebied waarop veel verandering te verwachten valt. Het lijkt een vrij stabiel en rustig financieel jaar te worden. Een leeg huis kan wel betekenen dat je minder aandacht aan je financiën besteedt dan je zou moeten doen. Er kan extra geld binnenkomen via verzekeringen, belastingen, erfenissen of je partner.

Gezondheid

Je 6e huis van gezondheid is geen huis van betekenis en dat is over het algemeen goed nieuws. Het kan ook betekenen dat je je gezondheid voor lief neemt en er niet genoeg aan dacht aan besteedt of zelfs verwaarloost. Blijf daarom aan je gezondheid werken. Met Uranus in jouw teken kan de neiging bestaan om over je eigen grenzen heen te gaan. Zo kan je te veel  eten, drinken of andere dingen die niet goed voor je zijn. Je kan ook extreme sporten gaan beoefenen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *