schorpioen 2019

Jaarhoroscoop Schorpioen 2019

Als je geboren bent tussen 23 oktober en 22 november dan is je sterrenbeeld Schorpioen.

Algemeen

Sinds 2017 is je situatie er langzaam op vooruit gegaan. Langzaam maar zeker zijn alle lange termijn planeten die ongunstige combinaties maakten met jouw teken, verder getrokken. Dit jaar 2019 kan daarom best eens een positief jaar worden met vooral meer plezier. 

Schorpioen en liefde & relaties

Vanaf maart trekt Uranus in je 7e huis van relaties en blijft daar de komende zeven jaar. Dat zal wat aanpassing van jouw kant vragen. Schorpioenen met een relatie zullen meer moeite moeten doen om hun partner tevreden te stellen en om de relatie interessant en de moeite waard te houden. In sommige gevallen betekent het dat je partner meer ruimte nodig heeft.  De kans dat single Schorpioenen zich dit jaar binden is niet zo groot. Single Schorpioenen kunnen wel veel daten en aan belangstelling hebben ze geen gebrek.

Aan vriendschappen en sociale activiteiten heb je geen gebrek dit jaar. Je sociale kring wordt groter en maakt nieuwe vrienden die een belangrijke plaats in je leven in kunnen nemen. Je leert de waarde van vriendschap kennen dit jaar. Misschien dat je je samen met vrienden aansluit bij bepaalde organisaties of clubs. Vrienden brengen je niet alleen plezier, ze kunnen je ook op financieel of professioneel gebied verder helpen. 

Werk & carrière

Het buitenland, buitenlandse betrekkingen kunnen dit jaar een belangrijke rol spelen in je werk. Misschien moet je veel reizen voor je werk. Zorg dat je werk je blijft uitdagen en volg indien mogelijk cursussen of opleidingen om je kennis up-to-date te houden. Verder laat je 10e huis van carrière weinig grote gebeurtenissen zien. De verwachting is daarom dat je vrij tevreden bent met je werk en dat de situatie blijft zoals hij is. 

Gezondheidszorg, vervoer, buitenlandse betrekkingen, schrijven en publiceren zijn onderwerpen die je goed liggen dit jaar. 

Financiën

Jupiter, de planeet die heerst over jouw huis van geld, bevindt zich vrijwel het hele jaar in jouw geldhuis. In deze positie is de invloed het sterkst en dat is gunstig. De waarde van je bezittingen zal toenemen en de kans is groot dat je inkomsten groeien.

Dit is geen jaar om te gokken of te speculeren. Je bent ook gevoeliger voor oplichters en scammers. Trap er niet in. 

Gezondheid

Je 6e huis van gezondheid is geen huis met grote invloed dit jaar. Dat is goed nieuws voor je gezondheid en energie. Natuurlijk zijn er altijd korte termijn planeten die door dit huis trekken, maar hun invloed is slechts van korte duur en hebben daardoor minder impact.

Goede relaties en familiebanden hebben zijn belangrijk voor je emotionele balans en als je emotioneel in balans bent, dan heeft dat veel invloed op je lichamelijke gezondheid. 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *