ram 2019

Jaarhoroscoop Ram 2019

Als je geboren bent tussen 21 maart – 20 april dan is je sterrenbeeld Ram.

Algemeen

De belangrijkste gebeurtenis van het jaar is dat Uranus vanaf 7 maart na zeven jaar uit jouw teken gaat. Deze planeet heeft de afgelopen jaren voor veel veranderingen in je persoonlijke leven gezorgd. 2019 Lijkt vooral een positief jaar te worden. De belangrijkste uitdaging voor Rammen is om je leren je tempo te matigen en manieren te vinden om stress te verminderen.

Je kan dit jaar nieuwe onderwerpen ontdekken waar je in geïnteresseerd bent en waar je je aandacht op gaat richten. Gezondheid en familiezaken zijn belangrijk voor je en dat is een onderwerp waar je veel van je energie in zal steken.

Liefde en relaties

Saturnus trekt dit jaar door het teken Leeuw en dat maakt Rammen wat emotioneler en minder stabiel. Gelukkig houdt de Ram niet van drama en doen ze altijd op tijd een stapje terug.

Voor single Rammen is het een gunstige tijd. Wees alleen niet al te goed van vertrouwen en geloof niet alles wat mensen zeggen. Loop niet te hard van stapel in nieuwe relaties maar neem de tijd om je partner te leren kennen en bouw een relatie rustig op.

Rammen met een relatie zetten zich dit jaar meer in om hun relatie te verbeteren. De kans is dit jaar groter dat Rammen voor hun partner moeten reizen of zelfs verhuizen naar een andere stad of zelfs een ander land.

Werk en carrière

Dit gebied ziet er een stuk veelbelovender uit dan het vorige jaar. Dat betekent niet dat alles vlotjes zal verlopen. Je zal echt wel met stressvolle situaties te maken krijgen en die zal je met beleid en geduld moeten afhandelen. Maar uiteindelijk zal je situatie verbeteren en zullen je inspanningen beloond worden. Studerende Rammen kunnen dit jaar flinke vorderingen maken met hun studie of deze afronden met dank aan de invloed van Mercurius.

De kansen zijn goed voor Rammen die werk of ander werk zoeken. Wees een beetje brutaal en direct tijdens je sollicitatiegesprek.

In December gaat Mars je huis van carrière binnen in het teken Boogschutter. Dat maakt je nog moediger en vechtlustiger dan normaal.

Probeer een goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd. In december 2019 gaat Jupiter, de geluksplaneet je huis van carrière binnen. Dat kan de tijd worden om succes te oogsten waar je eerder dit jaar zo hard voor hebt gewerkt.

Financiën

Je bankrekening zal langzaam maar zeker groeien dit jaar en dat geldt voor de komende zeven jaren. Dat komt omdat Uranus zich de komende jaren in je huis van financiën bevindt. Uranus is de planeet van de veranderingen en de vernieuwing. Dat kan met ups en downs gaan en de boel kan af en toe flink opgeschud worden, maar uiteindelijk kom je er beter uit.

Gezondheid

Het is rustig in je huis van gezondheid dit jaar. Daardoor kan je de neiging hebben je gezondheid wat voor lief te nemen. Negeer je gezondheid niet en werk actief om stress te verminderen. Probeer gezonder te eten en je lifestyle aan te passen. Dat is hard nodig, Rammen hebben de neiging om  te overdrijven dit jaar, dus ook met eten. Probeer niet te veel aan te komen.