maagd 2019

Jaarhoroscoop Maagd 2019

Als je geboren bent tussen 22 augustus en 22 september dan is je sterrenbeeld Maagd.

Algemeen

Vorig jaar was positief en 2019 kan ook prima jaar worden voor Maagden. De geluksplaneet Jupiter bevindt zich het grootste deel van het jaar in je 4e huis van huis en gezin. Je 5e huis van plezier, kinderen en creativiteit is je sterkste huis. De kans is groot dat onderwerpen als gezin, een verbouwing, een verhuizing of gezinsuitbreiding belangrijk voor je zijn. Je interesse in spirituele onderwerpen neemt toe. 

Liefde en relaties

De invloed van Neptunus in je 7e huis duurt dit jaar voort. Het maakt je liefdesleven wat spiritueler. Je valt op mensen met wie je  een geestelijke klik hebt of op mensen die dezelfde interesse hebben dan jij.

Maagden lijken meer hun eigen weg te gaan. Ze hechten minder waarde aan tradities en aan dingen die in het verleden gebeurd zijn. De Maagd leert nu zijn eigen lessen op het gebied van de liefde. Ze willen helemaal vrij zijn in wie ze kiezen om van te houden.

Voor single Maagden betekent het dat ze snel verliefd worden, maar iemand ook snel weer kunnen laten vallen. Ze uitproberen veel uit en komen er zo achter wat wel en niet voor ze werkt. Voor Maagden in een relatie kan dat lastig zijn omdat hun partner de behoefte aan vrijheid en verandering voelt. 

Maagden voelen zich aangetrokken tot wetenschappers, mensen met een medische achtergrond maar nu dus ook tot spirituele en creatieve types.

Werk & carrière

Werk en ambitie zijn altijd belangrijke onderwerpen voor de Maagd. Alleen laat je horoscoop dit jaar zien, dat veel van je tijd, aandacht en energie naar  andere onderwerpen gaat. Onderwerpen als huis, gezin, relaties, geld, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling lijken nu belangrijker voor je dan werk en carrière. Er zijn minder ontwikkelingen te verwachten en waarschijnlijk werk je op dezelfde voet verder als dat je al deed. 

Het is wel belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en je privéleven. 

Onder invloed van Venus ligt je interesse bij de gezondheidssector, binnenhuisarchitectuur, cosmetica, kunst en antiek.

Financiën

Financieel ziet het er gunstig uit. Vanaf september zal je 2e huis van bezit, vermogen en het vermogen om geld te verdienen, nog sterker worden. 2019 Is een jaar waarin je meer dan normaal kan genieten van luxe, uit eten gaan en andere fijne dingen in het leven. Je zou zelfs een gokje kunnen wagen omdat je met Jupiter het geluk aan je kant hebt.

Gezondheid

Wat betreft gezondheid en energie laten de planeten een gunstiger beeld zien dan de afgelopen jaren. Je hebt niet langer last van de invloed van Saturnus, maar nu is Uranus daarvoor in de plaats gekomen. Loop jezelf niet voorbij. Stel je prioriteiten en neem op tijd rust. 


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *