tweelingen 2019

Jaarhoroscoop Tweelingen 2019

Als je geboren bent tussen 21 mei – 20 juni dan is je sterrenbeeld Tweelingen.

Algemeen

De meeste belangrijke planeten bevinden zich dit jaar aan de bovenkant van je horoscoop. Dat betekent dat je carrière een belangrijke rol speelt in je leven in 2019.

Met Jupiter de geluksplaneet in je 7e huis van de liefde, lijkt er in 2019 ook veel ruimte voor liefde en romantiek. Uranus gaat in maart van je 11e naar het 12e huis. Dat zal ervoor zorgen dat je de komende jaren spiritueler wordt of dat je interesse in spirituele onderwerpen toeneemt.

Tweelingen en liefde & relaties

Je liefdesleven, dat de afgelopen jaren op de proef is gesteld door de aanwezigheid van Saturnus, zal dit jaar een stuk gemakkelijker worden.

Jupiter, de geluksplaneet blijft tot 3 december in je huis van liefde en relaties. Dit is niet alleen een gunstige maar ook een invloedrijke stand. Single Tweelingen maken hierdoor serieus kans om een nieuwe liefde te vinden. Ze vallen vooral op mensen met wie ze een geestelijke klik hebben, die interessant zijn en van wie ze iets kunnen leren.

Veel sociale contacten maken dit een leuk jaar.  Tweelingen met een relatie die de moeilijke jaren heeft overleefd kunnen dit jaar de harmonie en romantiek weer op zien bloeien. Jullie kunnen ook samen deelnemen aan sociale activiteiten en dat maakt de band sterker.

Tweelingen en werk & carrière

Zoals gezegd is je carrière een onderwerp waar je aandacht en waarschijnlijk ook veel van je tijd naar uitgaat. Dat was de afgelopen jaren eigenlijk niet veel anders. Je bent druk en de kans is groot dat je je werk ook meer mee naar huis neemt, zowel letterlijk als figuurlijk. Tweelingen kunnen dit jaar ook meer van huis uit gaan werken.

Dit jaar gaat de spirituele Neptunus, de planeet van het idealisme, je intuïtie maar ook van de illusie je huis van carrière binnen. Er lijkt daardoor een link te ontstaan tussen je carrière en spiritualiteit. Misschien ga je iets aan liefdadigheid doen, richt je je in je werk meer op idealistische doelen of vind je eindelijk werk dat voelt als een roeping in je leven.

Hou wel je ogen en oren goed open. Er kunnen veel ontwikkelingen zijn die zich achter je rug om of in het geheim afspelen.

Financiën

Je financiën zijn geen punt van aandacht dit jaar. Het lijkt erop dat je financiële situatie op dezelfde voet doorgaat. De twee maaneclipsen in januari en juli vinden plaats in je financiële huis. Dat kan wijzen op iets dat rechtgezet of gecorrigeerd moet worden.

Gezondheid

Je lijkt in goede conditie te zijn dit jaar en je hebt voldoende energie. Goed slapen is wel belangrijk voor je en je werk zou je dit jaar wel eens uit je slaap kunnen houden. Probeer je gezondheid nog verder te verbeteren door af en toe je spanning weg te laten masseren. Die spanning hoopt zich vooral in je schouders en nek op.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *