leeuw 2019

Jaarhoroscoop Leeuw 2019

Als je geboren bent tussen 23 juli en 22 augustus dan is je sterrenbeeld Leeuw.

Algemeen

Leeuwen zullen de nodige veranderingen doormaken in dit nieuwe jaar. Zo kan je bijvoorbeeld besluiten om je uiterlijk een heel andere stijl te geven of je werkt aan je persoonlijkheid en je uitstraling. Ook op het gebied van een gezonde lifestyle kan je veranderingen doorvoeren. Aan plezier zal het je niet ontbreken dit jaar. Jupiter, de geluksplaneet bevindt zich bijna het hele jaar in je 5e huis van gezelligheid, kinderen en plezier. Kinderen kunnen daardoor ook een bijzondere rol spelen in het leven van Leeuwen. 

Leeuw en de liefde & relaties

De liefde en je liefdesleven zijn onderwerpen waar veel van je aandacht naar toe gaat in 2019. Single Leeuwen lijken wat voorzichtiger bij het kiezen van een partner. Vooral omdat je liefdesplaneet zich nu in het teken Stier bevindt, kijk je dit jaar wat langer de kat uit de boom dan je normaal zou doen. Je stelt ook wat meer eisen aan je toekomstige partner. 

Je hebt een druk sociaal leven dit jaar en je aantrekkingskracht en uitstraling zijn optimaal, onder invloed van de stand van de Zon en Venus. 

Werk & carrière

In maart gaat Uranus je 10e huis van carrière en status binnen. Het lijkt er veel op dat je dit jaar 2019 meer kan bereiken dan je vooraf voor mogelijk zou houden. Door de invloed van Uranus kunnen veranderingen plotseling en onverwacht zijn. Leeuwen kunnen een heel andere richting inslaan wat hun carrière betreft of ze kunnen hun werk heel anders gaan uitvoeren of bekijken. Veel Leeuwen voelen hun behoefte aan vrijheid toenemen en maken plannen om voor zichzelf te beginnen. Leeuwen die op zoek zijn naar (ander) werk, krijgen voldoende kansen.

Omdat Uranus ook de planeet is die heerst over de liefde en relaties, kan je verwachten dat je partner je helpt op steunt in je carrière of dat je gebruik maakt van de invloed van vrienden of kennissen om vooruit te komen. 

Gebieden die je goed liggen zijn muziek, de entertainment business, hotels en restaurants en games.

Financiën

Geld lijkt geen onderwerp waar veel aandacht naar toe gaat. Je financiële huizen zijn niet druk bezet en dat toont meestal aan dat de situatie hetzelfde blijft, niet veel problemen oplevert of dat het niet echt je aandacht heeft. 

Gezondheid

Leeuwen voelen zich over het algemeen goed dit jaar en hebben voldoende energie. Je 6e huis van werk en dagelijkse gezondheid is heel sterk dit jaar. Hierdoor lijkt de neiging tot overdrijven te ontstaan. Je kan te veel aandacht besteden aan bepaalde kwaaltjes, behandelingen ondergaan die niet echt nodig zijn of je voert diëten en trainingen te ver door. Te veel van het goede is ook niet goed. Probeer de balans te vinden in jezelf en in je leven.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *