vissen 2019

Jaarhoroscoop Vissen 2019

Als je geboren bent tussen 19 februari – 20 maart dan is je sterrenbeeld Vissen.

Algemeen

Vissen hebben dit jaar meer behoefte voelen aan persoonlijke vrijheid. Vooral Vissen die zich de afgelopen tijd op een bepaalde manier beperkt of beklemd hebben gevoeld, kunnen dit jaar losbreken en zelfs rebelleren. Probeer het niet te overdrijven.

Met Neptunus, de planeet die heerst over het teken Vissen,  in je 1ste huis van ego, zelf en persoonlijkheid, lijkt spiritualiteit een belangrijk thema. Werk en carrière is een ander gebied waar veel van je aandacht naar toe gaat in 2019. 

Vissen en de liefde in 2019

Je 7e huis van de liefde is geen belangrijk huis dit jaar. Er trekken af en toe wat korte termijn planeten door. Liefde en romantiek lijken daarom geen belangrijke plaats in te nemen. De situatie zal waarschijnlijk blijven zoals hij is. Door je sterke spirituele kant dit jaar lijken Vissen meer dan ooit behoefte te hebben aan een praktische en realistische  partner.

De liefde mag dan minder van je aandacht vragen, vriendschappen zijn des te belangrijker voor je dit jaar. Je 11e huis van vriendschap, hoop en gezelligheid is sterk. Bestaande vriendschappen kunnen op de proef gesteld worden en sommige vriendschappen zullen de test niet overleven. Maar nieuwe vriendschappen komen daarvoor in de plaats. 

Vissen en werk & carrière

Je werk & carrière vormen een belangrijke gebied van aandacht. Met Jupiter bijna het hele jaar 2019 in je 10e huis van carrière en status kan je positieve ontwikkelingen en succes op dit moment verwachten. Je maakt daarbij uitgebreid gebruik van je sociale contacten en netwerken. Aan de andere kant is je behoefte aan vrijheid groot. Je houdt van het succes maar eigenlijk heb je een hekel aan de verantwoordelijkheden en de inspanningen die daarbij houden. 

Doordat Uranus in maart je 3e huis van communicatie binnengaat, zijn beroepen als leraar, schrijver, journalist of blogger favoriet.

Financiën

Uranus bevindt zich nog tot maart in je huis van financiën. Als het goed is, heb je de afgelopen jaren je lessen op het gebied van geld geleerd en heb je een aantal van je financiële doelen bereikt. Vanaf maart breekt er een meer stabiele financiële periode aan en vragen dan minder van je aandacht. 

Gezondheid

Dit jaar ziet er beter uit dan voorgaande jaren. Alle lange termijn planeten die een ongunstige invloed hadden op jou of je gezondheid trekken verder en laten je even met rust. Je voelt je goed en je energie lijkt op peil dit jaar. Na 25 september verbetert je gezondheid nog verder. 

Door de invloed van de spirituele planeet Neptunus in je 1ste huis, neemt je interesse in onderwerpen zoals reïncarnatie, wedergeboorte en het leven na de dood toe. Het is wel belangrijk om niet te vaak met je hoofd in de wolken door te brengen. Probeer in het nu aanwezig te blijven en hou de aandacht bij wat je doet.

Lees ook 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *