boogschutter 2019

Jaarhoroscoop Boogschutter 2019

Als je geboren bent tussen 23 november en 20 december dan is je sterrenbeeld Boogschutter.

Algemeen

Persoonlijke ontwikkeling is de afgelopen jaren heel belangrijk voor de Boogschutter geweest. Waarschijnlijk ben je nu een heel andere persoon dan je een paar jaar geleden was. Jupiter, de geluksplaneet bevindt zich het grootste deel van het jaar in jouw teken. Dat is goed nieuws. Belangrijke onderwerpen voor de Boogschutter dit jaar zijn communicatie, huis, gezin, vriendschappen, je uiterlijk en seks. Je interesse in spirituele onderwerpen als reïncarnatie, meditatie en occultisme nemen toe.

Boogschutter en de liefde in 2019

Je 7e huis van relaties is geen druk bezocht huis dit jaar. Het lijkt erop dat je tevreden bent met je relatie of met het ontbreken ervan. Bij single Boogschutters ontbreekt de drang om echt op zoek te gaan naar de liefde. Je vindt andere dingen belangrijker. Maar misschien loop je iemand bij toeval tegen het lijf.

Vriendschappen en sociale contacten zijn wel belangrijk voor je dit jaar.  Veel Boogschutters gaan actief op zoek naar nieuwe contacten. Jupiter in jouw eigen teken maakt je populair, vrolijk en sprankelend. Hiervan profiteren allerlei soorten relaties.

Boogschutter en werk & carrière

Je carrière is dit jaar belangrijk voor je en je ambitie is groot. Werk betekent veel meer voor je dan geld verdienen alleen. Je verdient liever wat minder op een prettige manier dan dat je veel geld verdient op een manier waar je je niet prettig bij voelt. 

Zoals gezegd is je ambitie groot. Je laat je daarbij door niks tegenhouden.  Wel is dit jaar de steun van je gezin of partner extra belangrijk. Rust en emotioneel in balans zijn, is noodzakelijk om te slagen in je werk. 

Financiën

Saturnus, de planeet die heerst over je huis van geld, bevindt zich in het huis waar hij thuis hoort. De invloed ervan is daardoor extra sterk. Daarnaast bevindt Jupiter zich in jouw teken Boogschutter.

Jupiter is de planeet van het geluk en de overvloed. Naar verwachting gaat het de Boogschutter financieel goed af en pas je je uitgavenpatroon daarop aan. Maar….er zullen dit jaar ook drie eclipsen zijn die plaatsvinden in jouw huis van geld. Dat kan aanleiding zijn tot een correctie of aanpassing van je uitgaven. 

Gezondheid

Je 6e huis van gezondheid is niet druk bezocht dit jaar. Toch is het geen goed idee om je gezondheid voor lief te nemen. Er zijn wel een aantal lange termijn planeten die een combinatie maken met je huis van gezondheid. Dat wijst er onder andere op dat je interesse in gezondheid toeneemt. Dat je veel leest of leert over gezondheidsonderwerpen. Ook kan je energieniveau wisselen. De ene dag heb je energie voor tien, de andere dag ben je niet vooruit te branden. Meditatie en ontspanningsoefeningen kunnen je veel goed doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *