kreeft 2019

Jaarhoroscoop Kreeft 2019

Als je geboren bent tussen 21 juni – 20 juli dan is je sterrenbeeld Kreeft.

Algemeen

Er staat de Kreeft een roerig jaartje te wachten met de nodige uitdagingen. Niks wat je niet aan kan gelukkig. Bovendien geldt dit vooral tot en met de eerste week van maart. Tot die tijd maakt Uranus een ongunstige stand met jouw teken. Daarna gaat Uranus je 11e huis binnen van vrienden,  hoop en gezelligheid. 

Liefde en relaties

Je 4e huis van huis en gezin is het hele jaar vrijwel leeg dit jaar. Dat betekent dat je thuissituatie situatie stabiel is en hetzelfde blijft of dat er niet veel aandacht naar toe gaat.

Net als het afgelopen jaar kan de Kreeft wel wat complicaties verwachten op het gebied van liefde en relaties. Kreeften met een relatie die al langer wat moeizaam verloopt, kunnen verder op de proef gesteld worden. Machtsstrijd kan daarbij een rol spelen. Kreeften zijn over het algemeen heel trouw en zullen niet snel scheiden. Ze zullen er eerder alles aan doen om aan hun relatie te werken en die te verbeteren. Single Kreeften zullen wel op zoek gaan naar de liefde, maar Saturnus in je huis van relaties maakt je heel kieskeurig. Je let bij het kiezen van een partner meer op praktische dan romantische zaken en je zal niet zo snel tevreden zijn.

Je liefdesleven verbetert pas na 3 december als Jupiter, de geluksplaneet je huis van relaties binnengaat.

Werk & carrière

Met Jupiter, de geluksplaneet het grootste deel van het jaar in je 6e huis van werk en carrière, kan je veel kansen op dit gebied verwachten. Vanaf 7 maart gaat Uranus van je 10e huis naar je 11e huis. Dat betekent dat er meer rust en stabiliteit komt op het gebied van je werk en carrière. 

Een aantal Kreeften zal een betere positie of een baan met meer verantwoordelijkheden aangeboden krijgen. Maar een ander deel van de Kreeften dat zich al langer niet op z’n plek voelt op het werk, kan voor een heel andere richting in hun carrière kiezen.

Financiën

Op het eerste gezicht lijkt je financiële situatie stabiel. Het lijkt erop dat je geen grote veranderingen op financieel gebied hoeft verwachten. Maar er vinden dit jaar een aantal eclipsen plaats die voor de Kreeft invloed kunnen hebben op geld. Vaak zijn dat gebeurtenissen die de boel opschudden en die je aanzetten tot het aanpassen en verbeteren van je financiële situatie. Dat is niet altijd leuk maar vaak wel nuttig.

Gezondheid

Je 6e huis van gezondheid staat er goed voor. Gezondheid lijkt wel een onderwerp waar je aandacht naar uitgaat. Waarschijnlijk werk je actief aan een gezonde lifestyle. Dat is positief. Daarnaast hebben de planeten Pluto en Saturnus ook invloed op je gezondheid en zij staan er niet zo gunstig voor. Dat is niet iets om te negeren. De maag en voeding zijn altijd belangrijk voor de Kreeft en emoties slaan snel op je maag en beïnvloeden je eetgewoonten. Gezonde voeding is een onderwerp dat dit jaar belangrijk voor je is. Met de spirituele planeet Neptunus in je 9e huis van spiritualiteit is het te verwachten dat je op dit gebied ontwikkelingen zal doormaken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *