jaarhoroscoop weegschaal 2020

Jaarhoroscoop 2017 Weegschaal

Er vinden dit jaar twee eclipsen plaats in je huis van vriendschap, hoop en idealen voor de toekomst.

De eclips van de maan op 11 februari en de andere van de zon op 21 augustus. Het is duidelijk dat Weegschalen in 2017 eens even goed moeten nadenken over de projecten waar ze mee bezig zijn, en ook over de mensen met wie ze omgaan.

Midden februari kan een periode beginnen waarbij je alles en iedereen waar je je niet meer bij thuisvoelt, loslaat. Je laat ze zowel emotioneel als professioneel los. Jupiter, de planeet die heerst over je huis van communicatie, blijft in Weegschaal tot oktober. Dit helpt je om je beter uit te drukken en beter aan te geven wat je wilt.

Maar Jupiter maakt minder gunstige combinaties met Uranus in je huis van relaties en met Pluto in je huis van huis en gezin. Dat geeft nog eens aan hoe groot je behoefte is aan vrijheid is dat geeft weer een impuls om afstand te nemen van zaken en relaties die niet meer bij je passen.

In oktober gaat Jupiter je huis van financiën binnen en kan je naar nieuwe bronnen van inkomsten zoeken.

Met Saturnus in je huis van communicatie en onderwijs, kan je dit jaar studies oppakken waarvan je tot nu toe dacht dat ze te moeilijk waren. Of waar je niet genoeg doorzettingsvermogen voor had. De verandering van mentaliteit zal je niet altijd meevallen. Maar de extra kennis die je opdoet, zal je vooruit helpen. Nu of in de toekomst.

Liefde & relaties

Als je je liefdesleven in 2017 zou moeten samenvatten dat zou je kunnen zeggen: Eind goed, al goed.

Uranus is al sinds 2011 en nog steeds bezig met zijn reis door je huis van relaties. Dat duurt nog tot 2018. Deze positie vraagt van jou een mentaliteitsverandering ten opzichte van relaties en hoe je tegen de liefde aankijkt.

Zowel in maart als september zal Uranus recht tegenover Jupiter staan en dat kan voor conflicten zorgen in jouw persoonlijke ontwikkeling of in je relatie. Je partner kan zich ook beperkt of tekort gedaan voelen.
De beste maanden voor harmonie, goede communicatie in relaties zijn dit jaar mei en november, als Uranus gunstige combinaties maakt met Saturnus. Deze invloed van Saturnus inspireert Weegschalen tot het maken van wijze besluiten en verantwoordelijk gedrag dat relaties kan versterken.

Tijdens de eclipsen dit jaar kunnen single Weegschalen de neiging hebben om snel in een relatie te stappen of om de kracht van hun verleiding te testen. Wees vooral voorzichtig met one-night stands.

Werk & relaties

Neptunus trekt door je huis van werk en dat maakt de lijn tussen wat mogelijk en onmogelijk is, minder helder. Misschien heb je de afgelopen tijd voor jezelf onhaalbare doelen gesteld. Door onder andere de eclips van de Zon wordt beter duidelijk wat realistisch is en wat niet.

Venus gaat in 2017 een paar keer in tegengestelde richting bewegen. Tijdens die perioden kan je je eigen mogelijkheden en relaties met collega’s onderschatten. Denk goed na over wat je echt wilt doen en hoe je dat het beste kan bereiken. Het is dit jaar belangrijk dat je tevreden bent met het werk dat je doet.

Financieel zal je situatie waarschijnlijk verbeteren als Jupiter in je huis van geld gaat op 10 oktober 2017. Omdat Jupiter de planeet is die heerst over communicatie, reizen en relaties met familie en kennissen, kunnen die onderwerpen allemaal belangrijk zijn bij verhogen van je inkomen.

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *