jaarhoroscoop Maagd 2020

Jaarhoroscoop 2017 Maagd

Voor Maagden lijkt 2017 een jaar te worden van financiële uitdagingen en die kunnen wel eens aanleiding zijn tot veranderingen op het gebied van werk.

De kans is vrij groot dat je dit jaar van werk verandert of er in ieder geval serieus over nadenkt. Je zult je activiteiten moeten aanpassen zodat je oude schulden kan afbetalen.

Jupiter verblijft in je huis van financiën tot oktober 2017 en dat is op zich positief. Het zorgt voor meer inkomsten, maar het brengt ook angst en onzekerheid wat betreft je eigenwaarde met zich mee. Je hebt de neiging om te veel geld uit te geven. En dat kan je zeker beter niet doen in de maanden maart, augustus en september.

Saturnus blijft in je huis van huis en familie tot 20 december. Saturnus maakt een gunstige combinatie met Uranus in je huis van geld en erfenissen. Vooral in de periode mei tot november 2017 kan je merken dat de sfeer in huis verbetert. Je vindt goede oplossingen voor problemen thuis en je voert misschien reparaties of verbeteringen uit. En, wie weet, kijk je wel uit naar een ander huis.

In de liefde kunnen Maagden dit jaar extreem gedrag laten zien. Dat kan je geliefden verrassen en verbazen. Dat komt door Pluto in je huis van liefde en kinderen. Dit gebied kan daardoor een aantal veranderingen doormaken.

Je doet er goed aan om te zoeken naar activiteiten die je creativiteit of een bepaald talent naar voren halen. Hierdoor neemt je zelfvertrouwen toe en krijg je het gevoel dat je de touwtjes van je leven weer zelf in handen neemt.

Liefde & relaties

Je begint 2017 met een eclips van de zon in je huis van relaties. Deze stand kan illusies aan het licht brengen die je de afgelopen jaren hebt opgebouwd. Over je ideale partner of soulmate bijvoorbeeld. Je ziet nu beter waarom je jezelf in de rol van slachtoffer plaatst, of juist als verlosser en waarom je telkens in dit soort situaties terecht komt. Doordat Neptunus zich langdurig in jouw huis van relaties ophoudt, kan dat betekenen dat je te veel van je partner pikt of de waarheid niet onder ogen wilt zien.

Als Venus tegengesteld gaat bewegen in maart en april, kan zowel jij als je partner op de proef gesteld worden. Misschien krijgen jullie discussies over wie wat geeft en neemt in de relatie. Zowel op emotioneel als materieel gebied. In sommige gevallen zal je waarheden over jezelf moeten accepteren, die misschien niet leuk zijn, maar waar je wel beter van wordt. Dit komt door de aanwezigheid van Saturnus in je 4e huis en Uranus in je 8ste huis.

Je trekt je minder aan van wat ‘men’ vindt en dat kan gevolgen hebben voor je vriendschappen en relaties. Door Neptunus in je huis van relaties en Pluto in je 5e huis, zoek je dieper naar wat liefde en relaties precies voor jou betekenen en neem je geen genoegen met minder.

De tweede helft van het jaar biedt meer kansen om het vuur in de relatie weer te laten branden en voor single Maagden om de liefde te vinden. Maar dan moet je er wel meer op uit gaan en niet binnen blijven zitten.

Werk & carrière

Zoals we al zeiden, Financieel staat er best veel te gebeuren voor Maagden. Venus gaat dit jaar tegengesteld bewegen en dat kan plannen, investeringen, reizen of speculaties terugdraaien of compleet veranderen.

Ook de periodes dat Jupiter recht tegenover Uranus staat, kan een verandering in je mentaliteit tot gevolg hebben. De manier waarnaar je naar je werk, naar jezelf en naar je toekomst kijkt bijvoorbeeld.

Tot oktober kan je beter geen grote financiële plannen maken of investeringen doen. Ook leningen en oude schulden kunnen je weer bezighouden of misschien betaal je ze wel af.

Mercurius in tegengestelde richting beïnvloedt jou meer dan de andere tekens. Vooral omdat Mercurius over je huis van carrière heerst. Het zou kunnen dat je een beslissing neemt waar je later op terugkomt of waarover je van mening verandert.

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *