stier 2020

Jaarhoroscoop 2017 Stier

Het belooft een dynamisch jaar te worden voor Stieren. Vooral vanuit een professioneel en financieel standpunt.

Er staan je wel een aantal veranderingen te wachten en dat zou wat stress kunnen veroorzaken. Belangrijk is dat je niet koppig met je hakken in het zand gaat staan om die veranderingen tegen te houden. Sta er juist open en positief tegenover. Negativisme kan voor nerveuze spanningen zorgen, vooral de eerste 8 maanden van 2017.

De aanwezigheid van Uranus in je 12e huis beïnvloedt je onderbewustzijn en geheime vijanden. Op een aantal momenten dit jaar staat Jupiter recht tegenover Uranus. Dat is een stand die je laat zien dat je je mentaliteit moet veranderen, dat je jezelf moet bevrijden van angsten en beperkingen die je verhinderen om te groeien en verder te gaan.

Jupiter bevindt zich in je huis van gezondheid tot 10 oktober 2017 en maakt in maart, april en september belangrijke combinaties met Pluto. die sporen je aan om niet te blijven hangen op persoonlijk en professioneel gebied en ook om (letterlijk) niet te veel aan te komen.

Pluto bevindt zich in je 9e huis en dat is je huis van reizen, studie, levensstijl en de kijk op het leven. Deze stand daagt je ook uit om je kijk op de wereld te veranderen. Dus breek uit de routine, maar doe het wel samen met je partner als je die hebt.

Relaties zijn het meest veelbelovend tijdens de laatste drie maanden van het jaar.

Liefde & relaties

Op het gebied van de liefde begint het jaar rustig en dat blijft eigenlijk zo tot oktober 2017. Een rustige periode wil meestal ook zeggen dat je redelijk tevreden bent met de situatie. In oktober trekt Jupiter, de geluksplaneet in je 7e huis van liefde en relaties. Dus vanaf die tijd neemt je belangstelling en de activiteit rond je liefdesleven weer toe. Als je al een relatie hebt dan zet je na oktober misschien een volgende stap en ga je samenwonen, trouwen of een gezin stichten. Ben je single, dan neemt vanaf die tijd de kans toe dat je iemand tegenkomt. Als je verliefd wordt, is de kans groot dat het gaat om iemand met wie je een spirituele, idealistische of religieuze klik hebt.

Werk & carrière

Tot oktober blijft Jupiter in je huis van werk. Maar van februari tot juni beweegt die planeet in tegengestelde richting. Bovendien maakt Jupiter de eerste helft van het jaar wat moeizame combinaties met Pluto en Uranus. Dat wijst op de behoefte aan verandering, transformatie en pogingen om onder bepaalde verantwoordelijkheden uit te komen.

Het lijkt dus een tijd dat je bepaalde dingen moet loslaten die niet meer bij je passen. Misschien moet je een andere werkplek kiezen, een andere richting inslaan, jezelf omscholen of eindelijk eens echt voor jezelf beginnen als je dat wilt.

2017 Is ook een jaar waarin je schoon schip maakt met je financiën en Saturnus in je 8ste huis helpt je daarbij. Los schulden af en geeft niet meer geld uit dan je werkelijk hebt.

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *