Jaarhoroscoop Vissen 2020

Jaarhoroscoop 2017 Vissen

Reizen die wilt of moet maken kunnen dit jaar vertraging oplopen of uitgesteld worden.

Dat zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren om financiële redenen. De verleiding kan dan groot zijn om een lening te nemen. Maar het zou beter zijn als je leert om beter om te gaan met je uitgaven.

Het omgaan met je financiën is dan ook een punt van aandacht in 2017. Let vooral op dat je geen impulsaankopen doet. Wees ook voorzichtig met de kosten die je maakt om deel uit te maken van bepaalde groepen. Het aspect dat Pluto in je 11e huis van vrienden, groepen en hoop voor de toekomst maakt met Jupiter, wijst erop dat je beter een lange termijn planning kan maken voor je uitgaven en inkomsten.

Relaties met vrienden of collega’s kunnen af en toe wat gespannen zijn. Het is verstandig om af en toe wat minder stellig te zijn in je meningen. In oktober gaat Jupiter voor een jaar je 9e huis van onderwijs, wijsheid, buitenland en filosofie binnen. Of je nu student bent of niet, het is dan de tijd om zo veel mogelijk nieuwe dingen te leren en je horizon te verbreden. Het is in die periode makkelijker voor je om nieuwe dingen te leren dan normaal.

Drie eclipsen in 2017 vinden plaats op je lijn van gezondheid, het 6e huis de maaneclips op 11 februari en de zon eclips op 21 augustus en in het 12e huis de maaneclips of 7 augustus. Alle reden om goed op je gezondheid en je lifestyle te letten.

Liefde & relaties

Jupiter, één van de planeten die heerst over Vissen, bevindt zich in je 8e huis tot oktober 2017. Maar er zijn verschillende momenten dit jaar dat Jupiter gespannen combinaties maakt met Uranus en Pluto. Dat kan zorgen voor conflicten en problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Ga wel discreet met je problemen om, doe je dat niet dan bestaat de kans dat je reputatie daardoor schade oploopt.

Er kan zich een plotselinge aantrekkingskracht voordoen tussen jou en een goede vriend. Die aantrekkingskracht is meer lichamelijk en het is misschien verstandig om het bij vriendschap te laten. Vissen kunnen ook een lange afstandsrelatie beginnen die grote invloed heeft op je dagelijkse leven. Vooral omdat je de neiging hebt om alles te idealiseren door de invloed van Neptunus die door Vissen trekt.

Neem geen belangrijke beslissingen op het gebied van relaties als Jupiter in tegengestelde richting beweegt tussen 6 februari en 9 juni. Probeer orde de scheppen in je leven en in je hart. Maak jezelf vooral los van relaties die je alleen maar energie kosten of van mensen die je beperken in je vrijheid.

In augustus maakt Jupiter een gunstige combinatie met Saturnus en Neptunus. Dat is een tijd waarin je de harmonie kan herstellen en volwassen oplossingen voor eventuele problemen in relaties kan vinden.

Werk & carrière

De maaneclips op 11 februari en de zoneclips op 21 augustus hebben invloed op je huis van werk. Die invloed kan ervoor zorgen dat je rond die perioden naar nieuw werk gaat zoeken of je werkplek of de sfeer op je werk probeert te verbeteren. Laat je creativiteit en effectiviteit gelden.

Op het gebied van werk lijkt 2017 best een goed jaar te worden met veel resultaten voor de lange termijn. Met Saturnus in het 10e huis zullen een aantal Vissen een hoogtepunt in hun carrière kunnen bereiken of duidelijk ergens in kunnen uitblinken. Maar dat gaat alleen gebeuren als je de afgelopen jaren georganiseerd, met efficiëntie en doorzettingsvermogen hebt gewerkt.

Op financieel gebied zijn de eerste acht maanden misschien wat onstabiel, maar daarna komen er kansen om je inkomsten te verbeteren en misschien zelfs om wat geld te sparen.

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *