jaarhoroscoop ram 2020

Jaarhoroscoop 2017 Ram

Uranus blijft nog tot mei 2018 in jouw teken Ram.

Uranus is de planeet die zorgt voor veranderingen in mentaliteit en hoe je je naar anderen toe opstelt. De drang om onafhankelijk te zijn is nadrukkelijk aanwezig. Maar als je dat op een Ram-achtige, impulsieve manier uit, dan kan dat grote gevolgen hebben. Je kan je leven daardoor makkelijk in een chaos veranderen. Dus denk goed na voor je grote knopen doorhakt.

In de periode mei-november 2017 maakt Uranus een gunstige combinatie met Saturnus en die stand moedigt Rammen aan om de ervaringen uit het verleden op één lijn te krijgen met hun wensen voor de toekomst. Het laat je zien dat je geduldig moet zijn en doorzettingsvermogen moet hebben als je goede resultaten wil zien op de lange termijn.

Saturnus bevindt zich in je 9e huis tot december 2017. Dat laat zien dat je nog wat lessen moet leren over je levensfilosofie, hoe je in het leven staat en wat je overtuigingen zijn. Misschien kom je tot de ontdekking dat je verder moet studeren of een andere weg moet inslaan om te bereiken wat je wilt op professioneel gebied. Rammen vinden zichzelf als het ware een beetje opnieuw uit en dat kan in extreme gevallen leiden tot een persoonlijke crisis of crisis in de relaties. Je behoefte om vrij en onafhankelijk te zijn kan bij sommige partners verkeerd vallen.

Vanaf oktober 2017, als Jupiter het teken Schorpioen binnengaat, breekt er een goede tijd aan wat financiën betreft.

Op het gebied van gezondheid lijken Rammen weinig te klagen te hebben.

Liefde & relaties

 Met Jupiter in je 7e huis van relaties ziet het er gunstig uit voor allerlei soorten relaties. Daarnaast staat Venus drie maanden lang in je eigen teken en dat maakt je nog eens extra gelukkig in de liefde. Jupiter beweegt zich wel van februari tot juni 2017 in tegengestelde richting. Dat lijkt een periode die geschikt is voor analyse en evaluatie.

Relaties van Rammen kunnen in die periode het beste omschreven worden met het woord groeipijn. Jullie zullen moeite moeten doen om verschillen te overbruggen, gemeenschappelijke interesses te vinden en de liefde levend te houden.

Op 8 oktober gaat Jupiter je 8ste huis van seksualiteit en intimiteit binnen. Waarbij je jezelf de vraag kan stellen hoe moreel je relatie is. Het lijkt er in ieder geval op dat Rammen veel gaan leren over seksualiteit, onafhankelijk van hoe oud ze zijn.

Werk & geld

Pluto bevindt zich in 2017 in je huis van carrière en dat brengt de behoefte aan verandering of in ieder geval verandert het je houding ten opzichte van je werk.

Probeer geduldig te zijn als je veranderingen wilt aanbrengen. Je kan soms het idee hebben dat iedereen en alles je tegenwerkt en dan heb je als Ram de neiging om dingen door te drukken. Dat is niet de manier. Heb geduld en de veranderingen zullen zeker komen.

 

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *