horoscoop leeuw 2020

Jaarhoroscoop 2017 Leeuw

Voor Leeuwen lijkt 2017 een dynamisch jaar te worden vol opwinding, met reisjes en uitstapjes.

Maar ook een jaar waarin je van mening kan veranderen wat betreft je studie of je werk. Bekijk wat je tot nu toe bereikt hebt en welke stappen je moet nemen in de toekomst. Maak gebruik van wat er in het verleden gebeurd is en wat je ervan geleerd hebt. Bij dat laatste gaat het vooral om liefde en relaties.

Leeuwen profiteren in 2017 nog steeds van de positieve invloed van de planeten. Uranus in Ram en Saturnus in Boogschutter maken harmonieuze combinaties met de Zon. Dat kan wel betekenen dat je niet zo snel resultaat ziet van je acties als je zou willen. En dat zorgt misschien weer voor opwinding en irritatie.

Met Jupiter in je 3e huis is de beste manier om vooruit te komen, het leren van nieuwe dingen. Maak gebruik van je talenten en doe waar je goed in bent.

Ook belangrijk dit jaar zijn de eclipsen in je huis van relaties. Deze eclipsen vragen van je dat je jezelf opnieuw uitvindt, dat je nieuwe dingen aanpakt waar je tot nu toe de moed niet voor had.
Pluto bevindt zich in je huis van werk en gezondheid en vormt af en toe wat gespannen combinaties met andere planeten. Let goed op je gezondheid, je dieet en je rust.

Liefde & relaties

De eerste helft van het jaar kan het met de communicatie binnen je relatie wat moeizaam gaan. De meningen van jou en je partner kunnen wel eens recht tegenover elkaar staan of je vindt het gewoon moeilijk om je mening en je bedoeling duidelijk te maken. Dat komt omdat Jupiter, de planeet die heerst over je huis van de liefde, zich in je huis van communicatie bevindt en een moeizame combi maakt met Uranus in je huis van relaties.

Met Saturnus in je huis van de liefde ben je dit jaar meer gericht op praktische zaken en verantwoordelijkheden in de liefde dan dat je romantisch en vol passie bent. Zelfs de meest avontuurlijke Leeuw zal zijn verantwoordelijkheden serieuzer nemen dan anders.
Als je al langere tijd een oogje op iemand hebt, dan is augustus 2017 de kans om het die persoon eindelijk eens te laten weten.

Werk & carrière

Venus, de planeet die heerst over de prestaties en carrière van de Leeuw, gaat in tegengestelde richting bewegen in je 8ste en 9e huis in de periode tussen 14 maart en 15 april 2017. Dat betekent dat je beter niet in het buitenland of voor buitenlandse organisaties kan gaan werken in die periode.

Financiën kunnen ook een gevoelig onderwerp zijn in de tijd dat Mercurius in tegengestelde richting gaat bewegen. Dat gebeurt vier keer in 2017. De eerste week van januari, van 10 april tot 3 mei en van 13 augustus tot 6 september en van 3 tot 23 december. In die periodes is het verstandig om niet te onderhandelen over contracten, of over opslag. Let verder heel goed op wat je zegt in het openbaar of op je werk. Misverstanden, roddels en dat soort dingen kunnen dan makkelijk schade toebrengen aan je reputatie.

 

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *