jaarhoroscoop boogschutter 2020

Jaarhoroscoop 2017 Boogschutter

Jupiter zal tot oktober 2017 in je 11e huis blijven. Dat is het huis van van vrienden, sociale groepen en toekomstige idealen.

In oktober zal Jupiter je 12e huis binnengaan. Het 12e huis is een huis van het onderbewustzijn, van isolatie en alleen zijn.

Tot oktober zullen vrienden en groepen waarvan je deel uitmaakt een belangrijke rol spelen in je persoonlijke en bij sommigen ook professionele ontwikkeling. Er zijn ook momenten dat Jupiter recht tegenover Uranus staat of een moeilijke combinatie met Pluto maakt. Dan kunnen relaties wat gespannen zijn of grote veranderingen met zich mee brengen. Vooral in maart, augustus en september. Projecten met een gezamenlijk doel en samenwerken in het algemeen, zijn beter voor je dan individuele projecten en acties.

Saturnus bevindt zich in 2017 nog steeds in jouw teken, tot december zelfs. Die stand maakt je misschien wat zakelijker en afstandelijker. Je toont er meer verantwoordelijkheid door, meer doorzettingsvermogen.

Als Jupiter in oktober je 12e huis binnengaat, dan richt je aandacht zich als het ware meer naar binnen. Je wordt spiritueler en je intuïtie wordt sterker. Je begrijpt dingen beter. Wie je echte vrienden zijn bijvoorbeeld en wie de ‘wolven in schaapskleren’ zijn.
De eclipsen dit jaar hebben invloed op kennis en studie en ze versterken je behoefte aan avontuur. In februari en augustus kan je daarom heel goed een nieuwe studie beginnen, een diploma halen of je gewoon in een nieuw onderwerp verdiepen.

Liefde & relaties

Uranus blijft nog het hele jaar in je huis van de liefde. Uranus is de planeet van de plotselinge veranderingen. Je kunt daarom verwachten dat je ieder moment verliefd kunt worden, maar er kunnen zich ook onverwachte wendingen en verrassingen in relaties voordoen.

Begin maart en eind september staat Uranus recht tegenover Jupiter. Verrassingen kunnen dan minder prettig zijn. Maar mei en november brengen juist positieve veranderingen. Omdat Uranus heerst over jouw huis van communicatie kan je verwachten dat je je gevoelens makkelijker kunt uiten, creatiever bent in de liefde en goede gesprekken kunt voeren met je geliefde.

Verder is het vrij rustig in je huis van relaties. Dat wijst meestal op tevredenheid met de bestaande situatie en weinig veranderingen of ontwikkelingen op dat gebied. Je sociale leven is druk en plezierig. Je doet veel met vrienden en je kan ook nieuwe vriendschappen sluiten.

Mercurius is een snel bewegende planeet en beweegt in 2017 vier keer in tegengestelde richting. Dat maakt jou wispelturig en veranderlijk in de liefde. De mensen om je heen kunnen je dan misschien niet helemaal volgen of begrijpen. Wat je het ene moment leuk en fijn vindt, vind je het volgende moment vervelend.

Je kan ook terugkeren naar oude liefdes.

Werk & carrière

Het jaar 2017 is een jaar om jezelf te bewijzen. Wat ben je, wat kan je, wat weet je? Je blinkt uit in creativiteit en lef en je kan mensen verrassen met je originele benadering en aanpak. Als je het goed speelt, dan heeft dat ook een positieve werking op je inkomen.

Maar Uranus in je huis van geld maakt moeizame combinaties met Jupiter in maart en september. Let in die perioden op dat je geen geld verliest of verspilt door onvoorzichtigheid of door het verlangen om snel veel geld te verdienen. Probeer jezelf niet te bewijzen door de hoeveel geld die je hebt. Koppel je eigenwaarde niet aan de hoeveelheid geld die je hebt.

De tweede helft van het jaar is meer geschikt voor financiële transacties of belangrijke beslissingen.

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *