horoscoop kreeft 2020

Jaarhoroscoop 2017 Kreeft

Het jaar 2017 belooft een turbulent jaartje te worden voor Kreeften.

Vol onverwachte wendingen en gebeurtenissen op het gebied van huis, gezin en carrière. Voor een gevoelige ziel als de Kreeft, is dat niet gemakkelijk. Maar gelukkig lijken die veranderingen positief uit te draaien, ook al zijn ze radicaal.

Jupiter, de geluksplaneet bevindt zich nog steeds in je 4e huis van huis en gezin tot oktober 2017. Maar Jupiter maakt moeizame relaties met Uranus in je huis van carrière en met Pluto in je huis van relaties. Dus de toestand rond je carrière is onzeker en instabiel en dat kan zijn weerslag hebben op je huis- en gezinssituatie. Investeringen waar je mee begonnen bent kunnen problemen of vertraging oplopen.

Na augustus verbetert de situatie. Je inkomen neemt toe en jij wordt meer relaxt.
In oktober 2017 gaat Jupiter je huis van liefde, creativiteit en financiële speculaties binnen. Je lijkt dan klaar om een volgende stap te zetten in je carrière. Misschien kan je van je hobby je werk maken.

Dit jaar kunnen de zaken wat langzamer gaan dan je graag zou zien. Maar met wat doorzettingsvermogen en inspanning lukt het je om je positie te versterken en de juiste contacten en partners aan te trekken.

Liefde & relaties

Saturnus, de planeet die heerst over je huis van relaties, bevindt zich in je 6e huis van dagelijkse verantwoordelijkheden, het hele jaar 2017. Dat kan betekenen dat je relaties een beetje ziet als een blok aan je been, iets dat je in je vrijheid beperkt. Maar je kan het ook anders zien en zeggen dat je je verantwoordelijkheden accepteert en dat je jezelf in dienst stelt van je partner, mochten ze dat nodig hebben. Er zullen ook Kreeften zijn die blijven vasthouden aan een relatie die eigenlijk geen toekomst meer heeft, uit een gevoel van verplichting.

Maar Pluto die zich in je huis van relaties bevindt tot 2023, zal niet rusten totdat je je houding ten opzichte van belangrijke relaties aanpast en begrijpt. Je relaties worden als het ware op de proef gesteld en gezuiverd. Goede relaties overleven het wel en andere zullen beëindigd worden.

Er zullen perioden zijn van spanningen en conflicten, zoals eind maart en begin april, met machtsspelletjes en manipulaties doordat Pluto dan een moeilijke combinatie maakt met Jupiter. Die spanningen kunnen ervoor zorgen dat je radicale beslissingen neemt.

Werk & carrière

Je carrière wordt dit jaar voor een belangrijk deel bepaald door Saturnus en Uranus, twee planeten die gelukkig een goede combinatie met elkaar maken. Het lijkt een jaar waarin je orde kan scheppen in de chaos, waarin je iets kan opbouwen. Je vervangt oud door nieuw en ouderwets door modern.

Misschien loop je al tijden met een idee rond, dan kan je dat dit jaar vorm geven. Je kunt wel af en toe het gevoel hebben dat je meer verplichtingen hebt dan je leuk vindt.

Je zult ook geduldig moeten zijn en voorzichtig met je financiën omgaan. Want 2017 biedt kansen, maar ook momenten van crisis. En als een project bij nader inzien zonde van je tijd is en alleen maar geld kost, geef het dan maar liever op.
Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *