jaarhoroscoop tweelingen 2020

Jaarhoroscoop 2017 Tweelingen

In 2017 draait het voor Tweelingen om relaties. En het eerste half jaar kunnen die wat spanningen opleveren.

Voor sommige Tweelingen kunnen die spanningen te maken hebben met kinderen. Misschien twijfel je of je kinderen wilt of word je onverwacht zwanger en moet je daardoor je plannen voor de toekomst aanpassen.

Vrienden kunnen je verrassen in 2017. En niet altijd op een prettige manier. Je kunt het gevoel hebben dat ze het je lastig maken in plaats van je te steunen. Ze kunnen waarschijnlijk moeilijk begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt. Je kan dit jaar daardoor tot de ontdekking komen dat je niet meer past bij bepaalde groepen, organisaties of andere instanties waar je deel van uit maakte.

Het is belangrijk dat je je energie goed verdeelt en organiseert tussen alle activiteiten die je wilt doen. Doe je dat niet dan bevind je je al snel in een chaos van drukte. Met Neptunus in je 10e huis van carrière en sociale status is je idealisme groot en je realisme misschien hier en daar wat minder. Luister daarom naar de mensen om je heen, ze kunnen best wel eens waardevolle adviezen hebben.

Liefde & relaties

Een belangrijk jaartje voor Tweelingen wat de liefde betreft. Jupiter, de geluksplaneet bevindt zich in je huis van de liefde en maakt een gunstige stand met Saturnus in je huis van relaties.

Er zijn wel periodes waarin het opletten geblazen is. Als Venus in tegengestelde richting beweegt bijvoorbeeld, zoals van 4 maart tot 15 april. In die tijd kan je discussies krijgen over hoe serieus een relatie eigenlijk is of over hoe de verantwoordelijkheden binnen een relatie verdeeld zijn. Als je geen relatie hebt of niet gelukkig bent in je relatie, dan kan onverwacht iemand uit het verleden weer in beeld komen.

Verder lijken de kansen in de liefde in je voordeel. Je hebt een grote aantrekkingskracht op anderen.

Werk & carrière

Het jaar 2017 begint met een zon-eclips in februari in je huis van carrière. Dat kan een periode van crisis zijn of een moment dat je een heel andere richting inslaat en je leven reorganiseert. Misschien wil je meer gezien worden of meer erkenning voor je werk. Met Neptunus in je huis van carrière krijg je kansen en inzichten om die richting in te slaan die het beste bij je past.

Tijdens de maanden juni en juli lijk je agressiever in de manier waarop je professionele en financiële doelen nastreeft. Dat kan door je omgeving met argusogen bekeken worden.

Als je de afgelopen jaren hard gewerkt hebt, dan is de kans groot dat je er dit jaar de vruchten van kan plukken.

 

Lees ook de horoscoop voor 2017 voor een ander sterrenbeeld:

RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenBoogschutterSteenbokWatermanVissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *