maandhoroscoop ram

Maandhoroscoop Ram september 2024

Maandhoroscoop Ram voor de maand september 2024 geboren (21 maart – 20 april)

Liefde en relaties

In september zijn relaties belangrijk voor de Ram. Venus, de liefdesplaneet bevindt zich in je 7e huis van relaties. Dat zorgt voor meer liefde, harmonie en balans in allerlei soorten relaties, inclusief je liefdesrelatie.

Vanaf 4 september laat de maandhoroscoop Ram zien dat jouw planeet Mars het emotionele waterteken Kreeft binnengaat in je 4e huis van huis en gezin. Je zal meer energie steken in het gezellig maken van je huis en het andere mensen naar de zin maken. Deze Mars energie maakt de Ram wat gevoeliger en zachter in de omgang. Met Mercurius in je 5e huis, vind je het bovendien gemakkelijker om je gevoelens te uiten

Voor single Rammen is dit een hele gunstige maand. Venus in je 7e huis van relaties is je behoefte aan liefde en het vinden van een partner groter. Door je charme en aantrekkingskracht zal het je niet aan aandacht ontbreken. Bovendien maakt Venus een gunstige combinatie met Mars waardoor de Ram voldoende initiatieven neemt als het gaat om. contact maken en daten.

Werk en geld

Met de Zon en later ook Mercurius in je 6e huis van werk en welzijn, ontbreekt het de Ram niet aan ijver en werklust. Bovendien zal de Ram druk zijn om zijn om verbeteringen in zijn werk aan te brengen. De Ram wil effectiever en beter georganiseerd zijn en meer orde scheppen in zijn dagelijkse routine. Je kan nu ook beslissingen nemen waar je al langer tegenaan hikte en nu eindelijk durft te nemen.

Financieel ziet het er gunstig uit voor de Ram. De Ram voelt de behoefte om financieel onafhankelijk te zijn en wil ook meer zekerheid voor de toekomst. Met Uranus in je 2e huis. Kan je oude patronen doorbreken en een meer volwassen en verstandige manier van met geld omgaan ontwikkelen.

Lichaam en geest

De Ram is druk met hard werken om zijn materiële en financiële situatie te verbeteren. Daardoor kan zijn gezondheid er wel eens bij in schieten. De Ram moet een goede balans zien te vinden tussen werk en ontspanning. Die dingen schrappen die niet echt nodig zijn en op die manier genoeg tijd over te houden om een gezonde maaltijd te bereiden, te sporten en te ontspannen.

Met Saturnus in je 12e huis is het belangrijk om angsten onder ogen te zien en om geestelijk sterker te worden. De Ram kan zomaar lifestyle veranderingen doorvoeren en afrekenen met negatieve gewoonten, gedachten of gevoelens om vervolgens met een schone lei verder te gaan.


Vorige maand

Liefde en relaties

Deze maand augustus 2024 maakt de liefdesplaneet Venus een vierkant met de onvoorspelbare Uranus. Dat is een aanwijzing dat de Ram verrast kan worden in zijn relatie. Tegelijkertijd neemt de behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid toe. Rammen of hun partners kunnen in ongewone en onverwachte situaties terecht komen. Vanaf 29 augustus breekt er een tijd van meer harmonie aan voor bestaande relaties.

Volgens de maandhoroscoop Ram krijgen single Rammen meer inzicht in de soort relatie die bij hen past en wat voor soort partner ze zoeken. Sommige single Rammen kunnen in een ontspannen situatie iemand ontmoeten tot wie ze zich als een magneet aangetrokken voelen. Het is niet gezegd dat het tot een langdurige relatie gaat leiden. Rond 18 augustus kan iemand uit het verleden weer in je leven terugkomen.

Werk en geld

Mercurius, de planeet die heerst over je huis van werk, beweegt retrograde. De maandhoroscoop Ram laat zien dat het tempo van je werk hierdoor kan vertragen of je denkt erover na om langere tijd vrij of een sabbatical te nemen van je werk. Vanaf 4 augustus gaat Venus je 6e huis van werk binnen. Dit helpt je om beter en succesvol samen te werken, vooral als je werk doet wat je leuk vindt. Het is een goed idee om de verantwoordelijkheden op je werk niet te licht op te nemen en om je niet in te laten met roddels op je werk.

Wat betreft geld lijkt de situatie zo te blijven als hij is. Met Uranus in je huis van geld, kan je een positieve verandering in je inkomen zien als je hard gewerkt hebt. Aan het eind van augustus 2024 kunnen Rammen opslag krijgen en freelancers kunnen meer verdienen door gunstige omstandigheden of nieuwe deals.

Lichaam en geest

De maandhoroscoop Ram laat verder zien dat de Ram de hele maand augustus fit en vol energie is omdat de Zon en Mars door tekens bewegen die harmonieus zijn met de Ram. De maandhoroscoop Ram laat ook zien dat Rammen wel overoptimistisch kunnen zijn en te veel willen doen. Hierdoor kunnen ze na 22 augustus vermoeid raken. Luister beter naar je lichaam om weer in balans te komen. Je humeur blijft onverminderd goed.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *