weekhoroscoop schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november), week 9-16 september 2024

Tot en met vrijdag

schorpioen horoscoop week

De week begint met de Maan in jouw teken. Dat maakt je extra emotioneel. Je voelt alles heel intens. Je hebt een scherpe geest en je wilt dingen tot de bodem uitzoeken. Je hebt een hekel aan oppervlakkigheid. Je bent ook niet bang om uitdagingen aan te gaan. Je sociale leven en je liefdesleven zien er goed uit. Met goed gekozen verleidelijke woorden en charme kan je mensen om je vinger winden.

In het weekend

In het weekend laat de weekhoroscoop Schorpioen zien dat je assertiever bent dan normaal. Je laat mensen eerder weten wat je ergens van vindt. Mensen waarderen je eerlijkheid. Je komt ook op voor jezelf, voor je mening en voor de mensen in je omgeving. Je kan advies krijgen van een vriend om iets aan je uiterlijk te veranderen. Dat kan over je kleding gaan of je kapsel. Verandering kan goed zijn voor je zelfvertrouwen.

Beste dag(en) van deze week: 12 en 13 augustus 2024

Belangrijkste astrologische gebeurtenissen 9-16 september

  • Maandag 9 september Maan in Schorpioen
  • Maandag 9 september Mercurius in Maagd
  • Donderdag 12 september vierkant Zon en Jupiter
  • Zondag 15 september driehoek Venus en Jupiter

 

 

Lees ook de laatste Schorpioen maandhoroscoop hier.

Vorige week

Tot en met woensdag

Door de invloed van de nieuwe Maan op maandag en Mars kan je relatie je wat onzeker maken. Vertrouw op je intuïtie, die heel sterk is op dit moment. Vanaf woensdag krijg je meer zelfvertrouwen en moed. Je bent niet bang om wat extra risico te nemen. Je aantrekkingskracht neemt toe en single Schorpioenen durven nu eerder een eerste stap te zetten of contact te maken met iemand die ze al langer leuk vinden.

Vanaf donderdag

Vanaf donderdag neemt je ijver en ambitie toe. Je bent bezig om je plannen op de lange termijn te realiseren. Allerlei soorten relaties verbeteren, maar vooral die met mannen. Dat komt doordat er meer respect en wederzijds begrip is. Op je werk kan je waardering, complimenten of promotie krijgen. Dat zorgt meer tevredenheid en geeft je een goed gevoel over jezelf.

Beste dag(en) van deze week: 3 en 4 september 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.


Lees ook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *