maandhoroscoop boogschutter, kleurrijk

Maandhoroscoop Boogschutter september 2024

Maandhoroscoop Boogschutter september 2024 (geboren 23 november – 21 december)

Liefde en relaties

De eerste week van september maakt Venus een gunstig aspect en dat zorgt voor nieuwe kansen in de liefde. De Boogschutter zal die week ook eerder zijn affectie laten zien voor iemand die hij leuk vindt. Je sociale vaardigheden zijn optimaal en dat maakt dit een goede tijd om te daten.

Met Jupiter in je 7e huis van relaties ben je extra gemotiveerd om belangrijk relaties te verbeteren en daar veel tijd en energie in te steken. Boogschutters geven deze maand september de voorkeur aan één op één relaties boven grote groepen.

Met Venus in je 12e huis de laatste week van september, ben je wat terughoudend met het uiten van de gevoelens. Ook als je iemand leuk vindt, zal je dat niet zo snel laten merken. Ook geheime affaires komen nu vaker voor.

Werk en geld

De eerste twee weken van september is de Boogschutter bereid om harder dan normaal te werken om de dingen zo te krijgen als hij graag wil. Maar autoriteiten en/of leidinggevenden kunnen jouw doelen en daarmee je humeur, op de proef stellen. Probeer om niet al te assertief te zijn of anderen te provoceren omdat dat de zaken snel kan laten escaleren.

Met Mars in je 8e huis kunnen er wat eerder conflicten zijn over gemeenschappelijk geld. Dat kan zowel het geval zijn op privé als zakelijk gebied. De Boogschutter wil graag de controle maar te dominant gedrag verbetert de relatie niet.

Lichaam en geest

Door aspecten die Mercurius de tweede helft van september maakt, laat de maandhoroscoop Boogschutter zien dat de Boogschutter wat nerveus en besluiteloos kan zijn. Bovendien ben je gemakkelijk afgeleid. Je kan ook moeite hebben om jezelf duidelijk uit te drukken en misverstanden komen daardoor eerder voor. De oplossing hiervoor is beter luisteren en minder praten. Laat je niet haasten of onderdruk zetten door anderen om beslissingen te nemen


Horoscoop vorige maand

Liefde en relaties

Augustus lijkt een prima maand te worden voor Boogschutters op emotioneel en relationeel gebied. Mars beweegt door je 7e huis van relatie samen met de geluksplaneet Jupiter. Venus bevindt zich in je 10e huis van sociale status en reputatie. Boogschutters met een relatie kunnen meer nadenken over de toekomst van hun relatie of misschien over gezinsuitbreiding.

De maandhoroscoop Boogschutter wijst erop dat singles die graag een relatie willen, dit het beste kunnen laten weten aan de mensen om hen heen. De kans dat je in contact wordt gebracht met of dat ze je voorstellen aan iemand via vrienden, buren, familie of collega’s op je werk is dan groter. Maar ook zonder hulp kan de Boogschutter iemand tegenkomen tijdens zijn alledaagse bezigheden.

Werk en geld

Uranus beweegt al een tijd door jouw huis van werk en welzijn en dat helpt je jezelf te veranderen en te verbeteren op dit gebied. En tot 5 augustus onder invloed van Venus, voel je de drang om te veranderen en om je beter te organiseren. Na 5 augustus gaat Venus je 10e huis van carrière binnen. Dat is een periode waarin je kan uitblinken en gewaardeerd wordt. De relatie met leidinggevenden wordt beter en er wordt op een positieve manier naar je gekeken.

Saturnus, de planeet die je financiële situatie beïnvloedt, beweegt door je 4e huis van huis en gezin. De maandhoroscoop Boogschutter laat zien dat Saturnus een aantal positieve aspecten vormt met andere planeten. Dat kan voor een financiële meevaller zorgen. Laat je niet verleiden tot gokken, speculeren en grote financiële risico’s nemen.

Lichaam en geest

De maandhoroscoop Boogschutter laat zien dat er volop energie is in augustus. Tenminste als het ze lukt om niet te gehaast en te opgewonden te zijn en niet te veel te willen doen. Deelnemen aan gevaarlijke of risicovolle activiteiten vergroot de kans op blessures.

Door de invloed van Venus is de Boogschutter meer geïnteresseerd in een gezonde lifestyle en een gezonder dieet omdat ze er goed uit willen zien en gewaardeerd en bewonderd willen worden door de mensen om hen heen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *