logo kook rubriek
logo kook rubriek
  • home
    • Rubriek.nl
  • Koken met
    • Ei
    • Fruit
    • Groenten
    • Kruiden
    • Rijst en Granen
    • Vis
    • Vlees
    • Zuivel
    • Diversen
  • Drank
    • Warme dranken
    • Koffie
  • Hoe maak je…..
    • Smaakmakers
    • Kruidenmengsels
  • Kookhulp
    • Kookgerei
    • Kooktechnieken
    • Maten
    • Temperatuur
  • Recepten
    • Internationale gerechten
    • Kinderrecepten
    • Brood
    • Koek & gebak
    • Ontbijt
    • Hoofdgerecht
    • Nagerechten
      • IJs
    • Pizza & Pasta
    • Salades
    • Sauzen & smaakmakers
    • Soepen
  • Feest
    • BBQ
    • Feestelijke gerechten
    • Kerst
    • High tea
    • Oud & Nieuw
    • Pasen
    • Sinterklaas
    • Valentijn
  • Media
    • Producten
      • Nieuwe producten
    • Culinaire films
    • Kookboeken
    Home
    Recepten
    Sauzen
    Oudste
    • Laatste
    • Oudste
    • Willekeurig
    • A to Z

    Sauzen

    knoflookmayonaise
    Hoe maak je.....Sauzen

    Hoe maak je aïoli en waar eet je het bij?

    Aïoli is een knoflook-olie saus, hier ook wel knoflookmayonaise wordt genoemd. De saus komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zee gebied,...
    mayonaise fritessaus en variaties daarop
    NieuwSauzen

    Over mayonaise en fritessaus en variaties

    Mayonaise is een populaire witgele en lichtzure saus die koud gegeten wordt, gemaakt van eierdooiers en olie, op smaak gebracht...
    guacamole met tortilla chips
    Sauzen

    Guacamole zelf maken

    Guacamole is een lekkere frisse saus die je kan eten bij vis, vlees of als dipsaus bij (tortilla)chips. De saus...
    soorten azijn
    Sauzen

    Azijn, wat is het en welke soorten azijn zijn er?

    Azijn is een onmisbare smaakmaker voor salades en een belangrijk ingrediënt voor mayonaise en andere sauzen. Maar wat is het...
    mango chutney
    FruitSauzen

    Mango chutney, hoe maak je het en waar eet je het bij?

    Een chutney is een zoetzuur mengsel van vruchten, groenten en kruiden en dient om extra smaak te geven aan van...
    salsa
    Sauzen

    Salsa, relish en dipsaus

    Of ze nu koel en romig, schroeiendheet of fris en fruitig zijn, salsa’s, relishes en dipsauzen zijn eenvoudig te maken,...
    sauzen
    Sauzen

    Smaakvolle sauzen

    Sauzen maken de maaltijd af en toveren eenvoudige gerechten om tot een godenmaal. De Fransen kunnen niet zonder hollandaise- en...
    suiker als smaakversterker
    Sauzen

    Suiker als smaakversterker

    ‘Een buitengewoon ingrediënt, pure sensatie en gekristalliseerd genot’ zo omschrijft Harold McGee gewone suiker. Zoetheid is een van het handjevol...
    maple syrup of ahornsiroop
    Sauzen

    Maple syrup

    Amerikanen zijn er gek op: maple syrup ofwel ahornsiroop. Misschien wel het mooiste ingrediënt uit Canada. Ahornsap heeft een belangrijke...
    rode pesto
    GroentenSauzen

    Rode pesto recept – 3 variaties

    Koop je rode pesto ook altijd kant-en-klaar in een potje. Met dit recept kun je het heel snel en makkelijk...
    pesto in schaaltje met pijnboompitten, basilicum en kaas
    Sauzen

    Hoe gebruik je pesto?

    Pesto dankt zijn naam aan de bereidingswijze, pestatura of wel het fijnmalen van kruiden en andere ingrediënten in de (marmeren)...

    Zoeken

    Populaire artikelen

    verschillende soorten vlees

    Waarom kiezen voor premium vlees van een online slager?

    proosten met rode wijn in glazen

    Zo maak je met rode wijn de lekkerste winterse gerechten

    Het is herfst! De 10 meest populaire stamppotten

    koffiebekr

    4 Redenen waarom je je eigen herbruikbare koffie-to-go beker wilt

    wraps

    Zelf wraps of tortilla’s bakken


    COOKIES


    Wil je de cookie-instellingen wijzigen?
    Klik dan
    • disclaimer
    • copyright
    • contact
    • adverteren
    • rubriek.nl
    • home
      • Rubriek.nl
    • Koken met
      • Ei
      • Fruit
      • Groenten
      • Kruiden
      • Rijst en Granen
      • Vis
      • Vlees
      • Zuivel
      • Diversen
    • Drank
      • Warme dranken
      • Koffie
    • Hoe maak je…..
      • Smaakmakers
      • Kruidenmengsels
    • Kookhulp
      • Kookgerei
      • Kooktechnieken
      • Maten
      • Temperatuur
    • Recepten
      • Internationale gerechten
      • Kinderrecepten
      • Brood
      • Koek & gebak
      • Ontbijt
      • Hoofdgerecht
      • Nagerechten
        • IJs
      • Pizza & Pasta
      • Salades
      • Sauzen & smaakmakers
      • Soepen
    • Feest
      • BBQ
      • Feestelijke gerechten
      • Kerst
      • High tea
      • Oud & Nieuw
      • Pasen
      • Sinterklaas
      • Valentijn
    • Media
      • Producten
        • Nieuwe producten
      • Culinaire films
      • Kookboeken
      Begin met typen om resultaten te bekijken of druk op ESC om te sluiten
      Matisse koffie herfst winter kip
      Bekijk alle resultaten