heren van de koffie

Ken je de Heren van de Koffie al?

Wel de lusten, niet de lasten. De Heren van de Koffie hebben het bedacht.

Natuurlijk kun je in de horeca lekkere en goeie koffie drinken. Maar als je van een echte goeie kop koffie houdt, dan wil je dat thuis ook en neem je met minder geen genoegen. Dan drink je het liefste versgezette koffie van een goede kwaliteit met zelf gemalen koffiebonen. Daar kan geen cup of pad tegenop. Dat betekent dat je niet alleen goede bonen moet hebben, maar ook een goed apparaat. En die apparaten zijn vrij prijzig als je ze zelf moet aanschaffen. Maar daar hebben de Heren van de Koffie iets op bedacht.

Koffie abonnement

Zij hebben een top idee gehad. Voor 29,95 krijg je niet alleen iedere maand een pakket verse koffiebonen van de allerbeste kwaliteit met de post bezorgd, je krijgt er ook een volautomatische JURA espressomachine bij. Zodat je ook thuis van een capuccino, café latte of espresso kan genieten. En ik kan je zeggen, daar word je blij van als je pakje verse bonen op de mat valt. Alleen het koekje moet je er nog zelf bij pakken.

hvk2

Verschillende soorten koffiebonen

Je kan uit verschillende soorten koffiebonen kiezen. Dus er zit er zeker één bij die precies naar je smaak is. En het wordt nog beter, na 24 maanden is de espressomachine van jou.

Lijkt het je wat? Kijk even op de site van de Heren van de Koffie.