Maandhoroscoop maart voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties 

Venus, de liefdesplaneet beweegt zich vanaf 4 maart in tegengestelde richting in je huis van liefde en seksualiteit. Dat zorgt ervoor dat passie, sensualiteit en erotiek even belangrijker voor je zijn binnen je relatie. Venus daagt je uit om op zoek te gaan naar liefde en romantiek, om te experimenteren en om manieren te vinden die je voldoening geven.

De rest van de standen van planeten bevorderen ook nog eens alle aspecten van de liefde. Kansen om liefde te vinden, liefde op het eerste gezicht, om te twijfelen, weer bij elkaar te komen en ook om uit elkaar te gaan. Al deze gebeurtenissen zijn bedoeld om op te helderen wat je werkelijk wilt, wat je nodig hebt en wat wel of niet bij je past.

Venus neemt over zes weken haar normale richting weer aan en tegen die tijd weet je precies waar je staat.

De Werk & geld

Tijdens het eerste deel van de maand maart bevindt de Zon zich in het vierde huis in het gezelschap van Mercurius tot de 13e. Je interesse in huis, gezin en eigendommen neemt toe. Dat kan ook betekenen dat je meer interesse hebt in de geschiedenis of stamboom van je familie of andere gebieden met betrekking tot het verleden van je familie.

Maart is ook een hele creatieve maand en je kan je talenten op dit gebied beter uiten en onder de aandacht brengen. Je financiën staat tot de 20ste onder druk. Er komt wel geld binnen, maar het gaat niet vanzelf en het kost meer moeite. Na de 20ste maakt Saturnus weer gunstiger combinaties en verbetert je situatie.

Gezondheid & energie

Met Mars in je huis van gezondheid na 10 maart, is er een grotere noodzaak om voor je gezondheid te zorgen. Het is de tijd om na te denken over dieet- en lifestyle veranderingen.

 

Advies: Stel je open, laat je kwaliteiten zien, druk jezelf uit.

 

 

Lees de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman