Maandhoroscoop januari voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties 

Januari brengt Boogschutters wat opheldering en beslissingen in de relatiesfeer. Die kunnen ook te maken hebben met financiële zaken. Vanaf 8 januari gaat Mercurius weer in zijn normale richting bewegen en maakt een gunstige combinatie met Pluto in je huis van geld.

Maar Venus in je 4e huis kan ook zaken rond je huis en wonen belangrijk maken. In ieder geval is het begin van 2017 niet speciaal romantisch voor Boogschutters en meer gericht op praktische zaken.

Werk & geld

Januari is op financieel gebied een belangrijke maand. De Zon trekt door je huis van geld, waar ook Mercurius en Saturnus zich bevinden. Dat kan niet anders dan kansen, uitdagingen en ook hindernissen betekenen op financieel gebied. Geduld en een goede strategie zijn belangrijk om van deze stand te kunnen profiteren.

Gezondheid & energie

Er zijn momenten dat het voelt alsof alle kracht uit je wegtrekt, maar over het algemeen kan je de drukte en actie om je heen prima aan. Neem geen risico’s op lichamelijk gebied en benader moeilijke situaties met wat humor. Dan lukt het allemaal prima.

Advies: Doe wat klusjes in en om je huis.

 

 

Lees de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman