Maandhoroscoop februari voor het sterrenbeeld Boogschutter (23 november – 21 december)

Liefde & relaties 

In Februari 2017 het je invloeden van twee verschillende kanten. Venus, Mars en Uranus bevinden zich in je huis van liefde en seksualiteit. Dit stimuleert je wilde, passionele kant. Aan de andere kant zijn daar de Zon en Mercurius in je huis van het denken en de geest die je rationele kant benadrukken.

Welke kant is het sterkste? Waarschijnlijk eerst die waar je primitieve instincten bij vrijkomen, pas later zal je over je acties gaan nadenken.

In ieder geval heeft deze maand veel mogelijkheden op liefdesgebied.

De Werk & geld

Het trio Venus, Mars en Uranus maakt de creatieve en artistieke kant in je wakker. Je hebt deze maand daarom het vermogen om je te uiten op bijzondere manieren. Februari is daarom een prima maand om jezelf te promoten of om reclame te maken voor iets of iemand. De Venus-Mars-Uranus combi kan je ook succes brengen als je van avontuur, onderzoek, sport en spel houdt. Zo lang er maar adrenaline bij nodig is doe je het goed. Activiteiten met veel risico trekken je op dit moment erg aan. De Zon en Mercurius kunnen je helpen bij je studie of bij het analyseren of verwerken van informatie, communicatie of onderhandelen.

Er komt voldoende geld binnen, maar je vindt het moeilijk om het in je zak te houden.

Gezondheid & energie

Je hebt deze maand meer energie dan de afgelopen maanden. Dat geldt zowel voor je lichaam als je geest. Je lichaam vraagt om actie en je gedachten zijn snel en origineel. Het is een prima maand. Alleen moet je voorzichtig doen bij risicovolle sporten.

 

Advies: Hou je hoofd helder, vooral als je geld uitgeeft.

 

Lees de weekhoroscoop Boogschutter
Lees de horoscoop van de vorige maand
Lees de horoscoop Boogschutter 2017 of de andere jaarhoroscopen

 

Lees ook de maandhoroscoop voor de:

Vissen – Ram – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman