Mayonaise is een populaire witgele en lichtzure saus die koud gegeten wordt, gemaakt van eierdooiers en olie, op smaak gebracht...
Over de hele aardbol worden bonen verwerkt in maaltijden. En niet voor niets: bonen zijn voedzaam en gezond. Ze leveren...
Je kunt ze natuurlijk kopen in potjes, met kruiden, op olie of op water. Maar je kunt tomaten ook heel...
Een kookboek met informatie over Chimay trappistenbier en -kaas en hoe je ze verwerkt in gerechten. Trappisten Chimay draagt het...
Chef! is een nieuwe culinaire film met Jon Favreau als chefkok Carl Casper in de hoofdrol. Carl Casper is chefkok in...
Heb je maar de beschikking tot één kookpit, bijvoorbeeld als je op de camping staat? Dan kun je toch een...
Je kunt ze eten op als je op reis bent, maar steeds meer soorten exotisch fruit zijn ook gewoon in...
Door ijs van yoghurt te maken krijg je licht, fris ijs met minder calorieën dan b.v. roomijs. Je kunt alle...
Risotto heeft de reputatie dat het zo lastig te maken is, een mythe! Het heeft alleen maar wat liefde en...
Pannen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Door dit grote aanbod weet jij mogelijk niet meer welke pannen...
Wie weet hoe het hoort? Natuurlijk hoef je het bij informele etentjes allemaal niet zo nauw te nemen. Maar je...