Horoscoop voor deze week

Lees de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld. De horoscoop van deze week van 16-23 januari

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Een weekje vol sociale contacten, wat geflirt en vermaak. Je bent populair en je stemming is optimistisch. Je geniet van de goede dingen van het leven. Tot donderdag in ieder geval. Vanaf dan begint een nieuwe, wat rustiger maand. Een maand waarin je dingen overdenkt, nieuwe plannen maakt en waarschijnlijk een aantal zaken moet regelen met officiële instanties. Relaties zijn deze week belangrijk voor je.  Ze kunnen je plezier bezorgen, maar de stemming kan opeens omslaan waardoor conflicten en ergernissen ontstaan.

Beste dag(en) van de week: 17  januari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je zit nog steeds een beetje in de ambitie modus, Ram. In ieder geval tot donderdag. Daarna ben je minder op je werk en prestaties gericht en meer op de leukere dingen in het leven. Vanaf donderdag zal een maand van plezier, sociale contacten en vermaak beginnen. Je populariteit stijgt, je bent vol optimisme en je hebt meer geluk. Relaties kunnen je uitdagen en opwinden, maar ook frustrerend zijn. Vanaf donderdag is de kans groot dat je wat lifestyle veranderingen gaat doorvoeren. Misschien wat meer sporten en gezonder eten?

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 januari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

De week begint goed, maar zal je later ook wat uitdagingen bezorgen. Pak wat klussen aan, maar houd het liever wel bij de gewone routine klussen.  Begin geen avontuurlijke of ingewikkelde projecten en doe voorzichtig als je werkt met elektriciteit en chemicaliën. Misschien krijg je meer verantwoordelijkheid op je werk. Pak het met beide handen aan, ook al zal je harder moeten werken. Collega’s of situaties op je werk kunnen lastig zijn. Na donderdag verbetert je situatie. Er komt meer ruimte voor liefde of romantiek.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

tweel

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen gaan deze week een beetje heen en weer tussen liefdevol en ongeduldig. De beste aanpak voor jou is om je werk serieus te blijven doen en te blijven lachen. Je kan zelfs klussen aanpakken die je tot nu toe te lastig leken. Op donderdag eindigt de periode van mysteries, onderzoek, seksuele verlangens en lifestyle veranderingen. Een nieuwe maand begint, waarin gevoelens van liefde, medeleven, internationale reizen en culturele activiteiten belangrijk zijn. Over het algemeen zal je meer geluk hebben bij deze zaken.

Beste dag(en) van de week: 18 en 19 januari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een gemengde week voor jou deze week Kreeft. Het is een week waarin je makkelijk anderen kunt kwetsen zonder dat het je bedoeling is en zonder dat je het in de gaten hebt. Dus ga een beetje voorzichtig te werk en let op je woorden. Het is een goede periode om een huis te kopen of te verkopen. En je kan deze week een idee krijgen dat belangrijk is voor je inkomsten of baan in de toekomst. Vanaf donderdag begint een week waarin geheimen, onderzoeken, lifestyle, gezondheid en creativiteit een grotere rol gaan spelen.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een maand vol hard werk en gezwoeg komt donderdag tot een einde. Vanaf donderdag begint dan een nieuwe maand vol nieuwe mogelijkheden, belangrijke relaties, kansen en uitdagingen. Stel je diplomatiek op, werk mee en laat je mening horen. Grijp de kansen die je geboden worden met beide handen aan. Maar let op valkuilen en houd morele waarden in de gaten. Waag je niet aan buitenechtelijke relaties, oneerlijke praktijken en meer dat soort activiteiten.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 januari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Door de stand van Venus en Mars zullen single Maagden sterk de neiging hebben om iemand te verleiden. Voor alle Maagden geldt dat ze deze week een relatie officieel kunnen maken of een volgende stap zetten in hun relatie. Geld is een ander belangrijk onderwerp dat speelt. Geef geld uit, of haal extra geld binnen, maar doe het eerlijk en verstandig. Heb je een nieuwe computer of mobiel nodig? Dan is dit de ideale tijd om er één te kopen. Vanaf donderdag begint een maand waarin klusjes, administratie, communicatie, kennissen en korte uitstapjes je bezig houden.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je hebt deze week nog steeds de neiging om te hard en te lang te werken. In ieder geval tot donderdag. Probeer hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en delegeer wat je kan. Gelukkig heb je voldoende energie en ga je vol energie je klussen te lijf. Vooral huishoudelijke klussen kunnen je tijd opslokken. Als je een partner hebt, lijkt die het ook druk te hebben of in ieder geval kan hij of zij jouw hulp en steun goed gebruiken. Vanaf donderdag begint een maand vol plezier, liefde, reisjes, creativiteit, risico’s en winst maken.

Beste dag(en) van de week: 19 januari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Deze week ben je extra romantisch. Je kan je ieder moment in een liefdesaffaire storten. Maar let op dat je niks begint waarvan je nu eigenlijk al weet dat je er snel spijt van zal krijgen. Ook creatieve projecten, kinderen of zaken waarbij je moet speculeren trekken je aan. Neem geen risico’s waarbij geld en liefde allebei een rol spelen. Vanaf donderdag doe je het wat rustiger aan, trek je je wat meer terug, denk je meer na en maak je plannen voor de toekomst.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 januari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Sluit jezelf niet op in je huis Boogschutter. Laat de klusjes, de kinderen, wie of wat dan ook, geen reden zijn om het huis niet uit te gaan. Begin geen grote reparaties of opknap klussen in huis. En koop ook geen huis. Hiervoor is de tijd tot eind mei minder gunstig, toch kan de verleiding af en toe groot zijn. Maak tot die tijd vooral plannen voor de toekomst en wacht met de uitvoering ervan. Vanaf  donderdag begint een maand waarin je druk bent met werk en communicatie. Het zal druk zijn, maar je doet het met plezier.

Beste dag(en) van de week: 22 en 23 januari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Verspil deze week niet teveel tijd met praatjes, dagdromen of nutteloze klusjes. Hoewel de verleiding deze week groot is om lekker te niksen is het beter om je tijd nuttig te besteden. Aan studie, verre reizen of diepgaande gedachten bijvoorbeeld. Wees ambitieus, laat zien wat je kan en probeer in de gunst te komen van bazen en andere autoriteiten. Vanaf donderdag begint een maand dat je geluk toeneemt en waarin er makkelijker en meer geld binnenkomt.

Beste dag(en) van de week: 21 januari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

De verleiding is deze week groot om geld uit te geven aan impuls inkopen terwijl het verstandiger zou zijn om het geld opzij te zetten of om het te investeren in iets waar je later voordeel van hebt. Bedenk je dat vrienden en geldzaken niet goed samengaan. Eigenlijk nooit, maar zeker niet deze week. Vanaf donderdag begint een maand dat je energie sterk zal toenemen en wilt doen, doe je snel en goed. En waar je je zinnen op zet, dat krijg je voor elkaar.

Beste dag(en) van de week: 17 en 18 januari

Je kunt ook de horoscoop van vorige week, je maandhoroscoop lezen of je jaarhoroscoop voor 2017