Horoscoop voor deze week

Lees de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld. De horoscoop van deze week van 20 -27 maart

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Je hebt deze week een bredere kijk op de dingen. Alsof je van bovenaf op je leven neerkijkt. Je kunt je bijna voorstellen hoe de dingen in de toekomst zullen uitpakken. Je bent sowieso meer gericht op de toekomst deze week. Je wilt er zeker van zijn dat je de goede richting kiest om je dromen te verwezenlijken.  Op maandag gaat de Zon in je huis van geld en de komende weken krijg je wat meer stabiliteit en zekerheid in je leven. Je voelt je zelfverzekerder. Er komen nieuwe kansen op je pad, ook op financieel gebied. Later in de week wordt je intuïtie sterker en je wordt daardoor meer meelevend. Je cijfert jezelf ook meer weg voor de mensen om je heen. Het weekend gaat de Maan in het teken Vissen en heb je zin om iets opwindends te doen.

Beste dag(en) van de week:  25 en 26 maart

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Je kan je deze week richten op grote plannen en acties. Je bent heel praktisch ingesteld en dat gebruik je om allerlei klussen aan te pakken en te doen wat je moet doen. Op maandag gaat de Zon jouw teken en dan kan je uit je schaduw stappen. Je treedt meer op de voorgrond,  trekt meer aandacht naar je toe en daar voel je je best prettig bij. Je richt je op nieuwe acties waar je je de komende tijd op zal gaan richten. Later in de week stap je uit je comfort zone om dingen te doen of oplossingen te vinden voor zaken die je al een tijdje stoorden. Het weekend is de tijd om uit te rusten, om bij te komen en nog wat kleine klusjes te doen, het liefst zonder dat iets of iemand je afleidt.

Beste dag(en) van de week: 20 maart

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

Begin van de week probeer je je stemming te verbeteren nadat je je hebt moeten bezig houden met serieuze en misschien wel minder leuke zaken. Je kijk op de dingen wordt vanaf nu positiever. Maandag gaat de Zon het teken Ram binnen en de komende weken houd je je een beetje op de vlakte. Je hebt wat vaker behoefte om tijd alleen door te brengen. Later in de week probeer je om een goede indruk op iemand te maken. Zaterdag staat Venus, de planeet die heerst over jouw teken in één lijn met de Zon en dan trek je meer aandacht naar je toe. Je krijgt complimentjes en je voelt je lekkerder in je vel. Het weekend is de tijd om af te spreken met vrienden of om deel te nemen aan groepsactiviteiten.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 maart

tweel

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je richt je op de mensen die dicht bij je staan als de week begint. Je laat zien hoeveel je om ze geeft en dat ze belangrijk voor je zijn. Maandag gaat de Zon het teken Ram binnen en dan sta je meer open voor nieuwe dingen, ook op sociaal gebied. Je houdt je bezig met dingen die belangrijk voor je zijn, misschien breng je veranderingen aan in je lifestyle. Later in de week is je instelling optimistisch. Op donderdag voegt Mercurius, de planeet die heerst over jouw teken, zich bij Pluto en dat kan je een machtsstrijd ervaren of moeite doen om de controle in handen te houden. Vrijdag staat Mercurius recht tegenover Jupiter en dat maakt je lui en je neemt het ervan. Mercurius staat zondag op één lijn met Uranus en dan kan je sterker de behoefte aan verandering voelen of eens iets heel anders doen.

Beste dag(en) van de week: 25 maart

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Aan het begin van de week schuif je de meeste taken aan de kant en besteed je tijd aan relaties en dat geldt voor het grootste gedeelte van de week. Je wilt zo veel mogelijk aandacht geven aan de mensen om wie je geeft. Begin van de week is geschikt om ze te helpen met praktische zaken en later in de week om een goed gesprek te voeren. Zo versterk je de band met mensen om je heen of met één persoon in het bijzonder. Op maandag gaat de Zon je huis van carrière binnen en de komende weken kan je op dat gebied vooruitgang boeken. Het weekend stel je jezelf meer open voor de buitenwereld en daardoor kan je weer nieuwe ervaringen opdoen.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 maart

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Je hebt meer plezier in het werk dat je moet doen als de week begint. Je pakt het allemaal wat creatiever aan. En met goed resultaat. Je werkt op die manier snel en veel kleine klussen weg. Op maandag gaat de Zon in het teken Ram. De komende weken ben je daardoor ondernemender, je hebt behoefte om nieuwe dingen te leren en actie te ondernemen. Je hebt een positieve kijk op de dingen. Later in de week worden de mensen in je leven belangrijker. Je hebt meer aandacht voor ze en je probeert ze te helpen waar nodig. Op zaterdag staan de Zon en Venus op één lijn en dan kan je nog beter met anderen opschieten. Het weekend voel je je daardoor meer betrokken en dat versterkt de onderlinge band.

Beste dag(en) van de week: 20 en 25 maart

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Als de week begint voel je je emotioneler dan anders. Je richt je meer op de mensen om je heen. Door het gezelschap van andere mensen op te zoeken, voel je je beter. Op maandag gaat de Zon het teken Ram binnen. Je verdiept je daardoor de komende weken meer in onderwerpen of in relaties met mensen. Je bent wat serieuzer ingesteld. Later in de week neemt je ijver toe. Je gaat hard aan het werk en je gaat efficiënt met je tijd en energie om. Donderdag ontmoet Mercurius, de heerser van je teken Pluto en dat kan leiden tot een machtsstrijd met iemand of een poging om controle te krijgen of houden. Mercurius staat recht tegenover Jupiter op vrijdag en dan kan je wat lui worden en eerder toegeven aan allerlei verleidingen. Het weekend komt er meer balans en harmonie in je leven.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 maart

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als de week begint, kan je jezelf goed uitdrukken. Je bent je meer bewust van je gevoelens. Je voelt dat je sterker in je schoenen staat. Op maandag gaat de Zon in je huis van relaties. Mensen en relaties worden de komende weken belangrijker. Je kan zelfs verliefd worden en een nieuwe relatie aangaan. Je bent eerder bereid om compromissen te sluiten en je probeert balans en harmonie in je leven te brengen. Later in de week is het tijd voor plezier. Je vindt het dan fijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan en om complimentjes te krijgen. Dan wordt zaterdag alleen nog maar versterkt als Venus op één lijn komt met de Zon. Het weekend kan je gebruiken om je zaken op orde te krijgen en je agenda bij te werken en op te ruimen.

Beste dag(en) van de week: 23, 24 en 25 maart

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je schakelt in een hogere versnelling aan het begin van deze week. Je wilt de dingen sneller doen en afwerken. Je geest werkt ook snel. Je hebt nieuwe ideeën en je leert nieuwe dingen. Je vult je agenda met afspraken. Op maandag gaat de Zon in het teken Ram je huis van werk binnen. Dus dat snelle werktempo houd je nog wel even vol. Je bent productief en je werkt efficiënt. Je brengt orde aan in je leven en je maakt to-do lijstjes. Later in de week richt je je meer op je eigen gevoelens en behoeften die je hebt. Op donderdag ontmoet Pluto, de planeet die heerst over jouw teken, Mercurius en daardoor heb je meer moeite om je uit te drukken en te communiceren. Het weekend is de tijd om plezier te maken. Je bent speels en breng je tijd door met mensen die je graag ziet.

Beste dag(en) van de week: 25 en 26 maart

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Je begint de week met het idee dat je een beetje rustiger aan moet doen. Dat het niet goed is als je te veel, te snel wilt. Je moet de dingen eerst goed doordenken en de goede keuzes maken. Op maandag gaat de Zon je huis van de liefde binnen. De volgende weken zal je daardoor creatiever en speelser zijn. Je wilt jouw tijd het liefste besteden aan dingen die je graag doet en met mensen waar je van houdt. Op vrijdag staat Jupiter, de planeet die heerst over jouw teken, recht tegenover Mercurius. Communicatie wordt daardoor lastiger en je kan sneller met misverstanden te maken krijgen. Breng het weekend door met mensen die achter je staan en waarbij je je op je gemak voelt.

Beste dag(en) van de week: 20 maart

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Je stapt deze week uit de schaduw en je laat jezelf duidelijker zien en van je horen. Je bent enthousiast over je plannen of de dingen die je wilt doen en je wilt er graag snel aan beginnen. Op maandag gaat de Zon je huis van huis en gezin binnen en de komende weken zal je meer aandacht aan je huis besteden, misschien wat klusjes doen, schilderen of in de tuin werken. Verder besteed je ook meer tijd met je partner of gezin. Later in de week komt er meer stabiliteit of verbetert de situatie van een iets dat de laatste tijd nogal hectisch was. Het weekend ben je socialer en geniet je meer van het gezelschap van anderen. Vooral als ze je mentaal een beetje kunnen uitdagen.

Beste dag(en) van de week: 20 en 21 maart

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

Je bent liever wat meer alleen aan het begin van deze week. Je hebt tijd nodig om je geest tot rust te brengen en over gebeurtenissen en ideeën na te denken. Bij voorkeur zonder gestoord te worden. Op maandag gaat de Zon het teken Ram binnen en daardoor wordt je geest actiever, krijg je nieuwe ideeën en maakt je plannen die je op de korte termijn wilt uitvoeren. Later in de week word je enthousiaster en krijg je energie om die dingen te doen die je graag wilt. Doe het weekend dingen die je leuk vindt, zonder te hard van stapel te lopen. Op zondag staat Uranus op één lijn met Mercurius. Dan stel je jezelf meer open en deel je je gedachten makkelijker met anderen.

Beste dag(en) van de week: 23 en 24 maart

Je kunt ook de horoscoop van vorige week, je maandhoroscoop lezen of je jaarhoroscoop voor 2016