Horoscoop voor deze week

Lees de weekhoroscoop voor jouw sterrenbeeld. De horoscoop van deze week van 20-27 februari

weekhoroscoop vissen

Weekhoroscoop Vissen (19 februari – 20 maart)

Een prima weekje voor jou, Vissen. Je energie en uitstraling zijn top en met je acties boek je goede resultaten. Deze week boek je vooral succes en tevredenheid als je je dingen voor of in dienst van een ander doet. Geld blijft belangrijk en actief. Je hebt nog steeds de neiging meer geld uit te geven dan nodig is. Vooral aan luxe artikelen. Einde van je week kan je je rust goed gebruiken. Je energie heeft dan een dipje. Doe het wat rustig aan. Het weekend komt je energie terug en ben je klaar om leuke dingen te doen.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27  februari

ramk

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april)

Een rustige week voor jou Ram. Een weekje om bij te komen en te herstellen. Wees creatief en geniet van romantiek en mooie dingen. Als je een gokje waagt, is de kans groot dat het in je voordeel is. Je bent populair, optimistische en er staan een aantal sociale activiteiten op de agenda. Einde van de week en de week hierna heb je wat meer de behoefte om je terug te trekken en de eenzaamheid op te zoeken. Maar geef je er niet helemaal aan over. Leven als een kluizenaar doet je geen goed.

Beste dag(en) van de week: 20 februari

stierk

Weekhoroscoop Stier (20 april – 20 mei)

De komende week geeft je plezier, optimisme en populariteit. Je zou zelfs een relatie kunnen beginnen. Getrouwde stieren zouden in de verleiding kunnen komen om een buitenechtelijke relatie te beginnen. Verwacht er maar niet te veel van. Er zijn veel zaken die je aandacht vragen. Financieel gaat het voor je wind. Je krijgt extra geld binnen of lost een schuld af. Vanaf het weekend neemt je geluk toe op het werk maar ook op sociaal gebied. Wees voorzichtig met het maken van beloften en om ergens je handtekening onder te zetten.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 februari

tweel

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Carrière, je reputatie en aanzien zijn belangrijk voor je deze week, Tweelingen. Als je met organisaties of autoriteiten te maken hebt, houd je ogen dan goed open. Kijk uit voor valkuilen of onethische voorstellen. Als je twijfelt, doe dan niets en trek je terug. Je sociale leven is ook opwindend. Er kan een romance opbloeien. Einde van je week krijg je wat meer aandacht voor een gezondere lifestyle.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 februari

kree

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli)

Verre reizen, culturele activiteiten, religie en filosofie spelen deze week een rol. Let op met beloften die je doet op dit gebied. Het kunnen valkuilen zijn die vermomd zijn als verleiding. Als je geld ontvangt, doe je er goed aan om het op te sparen en het voorlopig niet uit te geven. Geld, inkomsten en aankopen houden je ook in gedachten bezig. Bedenk jezelf dat iedere actie altijd een reactie oproept. Dus als je iets belooft of je op een bepaalde manier vastlegt, accepteer de gevolgen dan zonder morren.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 februari

leeu

Weekhoroscoop Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een week waarin financiële actie en seksuele verlangens een rol spelen. Ook lifestyle veranderingen en spirituele of bovennatuurlijke gebeurtenissen kunnen je bezighouden. Probeer je er niet al te veel in te verdiepen en let op voor je iets of iets met iemand begint. Het kan gevolgen hebben die je van te voren niet kan voorzien. Je bent nog steeds in een periode waarbij je maatschappelijke aanzien en doelen belangrijker voor je zijn dan je huis en gezin.

Beste dag(en) van de week: 20 februari

maa

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september)

Een week die kansen en uitdagingen brengt. Nieuwe samenwerkingen en nieuwe mogelijkheden. De nadruk ligt op relaties, zowel liefdesrelaties als andere relaties. Wees voorzichtig en vooral kritisch in de omgang met anderen. Er zijn geen snelle en makkelijke oplossingen en er is ook weinig kans dat je opeens de liefde van je leven tegen komt. Hoe groter de verleiding, hoe groter de kans op teleurstelling. Verleg je aandacht deze week liever naar je huis en gezin.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 februari 

weegs

Weekhoroscoop Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een week van werk en klusjes voor jou, Weegschaal. De kans is groot dat je een beetje verveeld, overwerkt en moe bent. Probeer werk en andere zaken een beetje lichter op te nemen en duik er niet te diep in. En, delegeer taken waar je kan. Werkzoekende Weegschalen kunnen deze week geluk hebben en werk vinden. Eet goed en leef gezond. Heb speciale aandacht voor de maag deze week.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 februari

kreef

Weekhoroscoop Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een week van romantiek, schoonheid, plezier en kinderen voor jou, Schorpioen. Maar let op, de kans op valkuilen is groot. Deze week en de komende weken ben je druk met werk en geld verdienen. Je hebt het geluk aan je kant wat dat betreft. Voor je idee schiet je maar langzaam op. Vergeet niet om ook wat aandacht te besteden aan je geliefde, huis en gezin. Ze voelen zich snel tekort gedaan. Het weekend belooft romantisch te worden.

Beste dag(en) van de week: 26 en 27 februari

boo

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november – 21 december)

Deze week eisen vooral je huis en tuin, familie, veiligheid, voeding en de natuur in het algemeen je aandacht op. Laat je niet teveel in beslag nemen door een kind of partner die teveel aandacht van je vraagt. Deze komende weken zijn wat minder geschikt om een huis te kopen of te verkopen. Romantiek kan deze week wel opbloeien. Vooral met iemand met wie er al langer iets broeit. Het kan zelfs om een ex-geliefde gaan. Vermijd conflicten waarbij zowel de liefde als geld betrokken zijn.

Beste dag(en) van de week: 20 februari

steenb

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari)

Een makkelijke week voor jou, Steenbok. Wel ben je druk met kleine klusjes, papierwerk, communicatie en wat korte tripjes. Probeer niet te veel tijd te steken in deze vrij onbelangrijke zaken. Kijk naar het grote plaatje en focus je op de meer belangrijke zaken in je leven. Probeer om je inkomsten te vergroten. Vraag om opslag of verkoop wat spullen die je niet meer nodig hebt. Gebruik je energie en je diplomatie om problemen die zich voordoen op te lossen.

Beste dag(en) van de week: 21 en 22 februari

wate

Weekhoroscoop Waterman (20 januari – 18 februari)

De komende week draait het om geld, eigendom, geheugen en kennis. Steek niet te veel tijd in oppervlakkige zaken. Aan het eind kan blijken dat je je tijd verspild hebt. Zoek naar de diepere betekenis van dingen. Daarnaast is het ook een week van vriendschap, optimisme, plezier en flirten. Een goede vriend kan meer voor je gaan betekenen. Na donderdag neemt je energie toe. Ga er het weekend op uit, ontmoet mensen en imponeer ze met je sprankelende persoonlijkheid.

Beste dag(en) van de week: 24 en 25 februari

Je kunt ook de horoscoop van vorige week, je maandhoroscoop lezen of je jaarhoroscoop voor 2016