hoe verleid je sterrenbeeld maagd

Hoe verleid je het sterrenbeeld Maagd?

Laatst bijgewerkt:

Het sterrenbeeld Maagd is een beweeglijk teken en is vaak geobsedeerd door zijn werk. Hij is zeer perfectionistisch aangelegd, analytisch en kritisch en heeft een enorm plichtsbesef.

Dus, hoe verleid je iemand met het sterrenbeeld Maagd?

Sterrenbeeld Maagd verleiden

Geen verrassingen

Wat de liefde betreft is de Maagd heel onzeker en kan hij wel een helpend handje gebruiken. Pak het slim aan en adviseer hem in de liefde. Niet iedereen houdt ervan verrast te worden. De Maagd weet graag waar hij aan toe is. De Maagd-man houdt niet van het onbekende. Onvoorspelbare en onverwachte dingen zijn dan ook niet aan hem besteed. Geef hem vooraf zo veel mogelijk inzicht in wat jij verwacht en wat hij kan verwachten. Probeer nooit zijn kritische kijk op dingen en zijn hypochondrische aanleg te veroordelen.

De Maagd houdt van schoon en fris

De Maagd man houdt wel van fris ruikende en schone types. Besteed op dat gebied gerust wat extra aandacht aan jezelf. Een extra douchebeurt en wat extra deodorant kunnen nooit kwaad als je de Maagd wilt verleiden. Nodig je hem thuis uit, zorg dan voor een opgeruimd, fris ruikend en schoon huis. Een Maagd houdt net als iedereen van cadeautjes, maar overdrijf het niet. Geef niet te veel geld uit en koop liever iets nuttigs. De Maagd-man zal het anders snel zonde van het geld vinden.

Geen koele kikker

Zo op het eerste gezicht lijkt de Maagd misschien een koele kikker. Maar dat is een vertekend beeld. Het kan zeker wel een sensuele man zijn als je door de buitenste lagen heen prikt. Vergeet niet dat je eerst een geestelijk contact met de Maagd moet ontwikkelen voordat je aan lichamelijk contact kan beginnen.

Gevoelige zones van sterrenbeeld Maagd

De gevoelige zones van de Maagd zijn de buik, de polsen en vingers.

De beste date ideeën voor een Maagd

  1. Een spelletjesavond waarbij de Maagd zijn kennis kan testen. Een spelletje Triviant, De slimste mens, Pictionary of een andere trivia quiz die zijn kennis test.
  2. De Maagd houdt van natuur of een groene omgeving. Dat kalmeert hem. Een wandeling door een mooi park of mooie (botanische) tuin, zullen hem prima bevallen
  3. De Maagd werkt graag aan zijn gezondheid. Een date in de sportschool, op de tennisbaan of in de sauna lijkt daarom heel geschikt.
  4. Doe samen een legpuzzel, kruiswoord puzzel of andere soort puzzel. De Virgo houdt ervan als zijn kennis getest wordt.
  5. Kies samen een gerecht, ga de boodschappen halen en samen koken. Je zult verstelt staan van het organisatievermogen van de Maagd.

Leer de Maagd nog beter kennen en lees over zijn goede eigenschappen en slechte eigenschappen.

Meer mannen verleiden?

Verleid een RamVerleid een StierVerleid een TweelingenVerleid een LeeuwVerleid een KreeftVerleid een MaagdVerleid een WeegschaalVerleid een SchorpioenVerleid een BoogschutterVerleid een SteenbokVerleid een WatermanVerleid een Vissen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *