weekhoroscoop stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier (geboren 20 april – 20 mei) voor de week van 9-16 september 2024

Tot en met vrijdag

stier horoscoop week

Dit zijn dagen waarop de Stier een paar belangrijke beslissingen gaat maken over zijn liefdesleven. Je voert gesprekken, lost problemen op en je bespreekt met je partner wat je je op je hart hebt. Je bent wat avontuurlijker dan normaal en je durft risico’s te nemen in de liefde en met daten die je normaal niet neemt, met positief resultaat.

In het weekend

In het weekend kan je een sterke indruk maken op anderen. Dat komt vooral door je zelfvertrouwen en je positieve instelling. Met Mars in je 3e huis van communicatie maakt je een sterke indruk en kan je je standpunten helder en duidelijk overbrengen. Met de Zon in 5e huis van romantiek en plezier, zijn er genoeg kansen om leuke dingen te doen en voor single Stieren om te daten. De weekhoroscoop Stier laat zien dat Venus en Jupiter op zondag op één lijn zijn. Een dag om je uitstekend te vermaken. De mensen mogen je om wie je bent.

Beste dag(en): 14 en 15 september 2024

Belangrijkste astrologische gebeurtenissen 9-16 september

  • Maandag 9 september Maan in Schorpioen
  • Maandag 9 september Mercurius in Maagd
  • Donderdag 12 september vierkant Zon en Jupiter
  • Zondag 15 september driehoek Venus en Jupiter

 

 

Lees ook de nieuwste Stier maandhoroscoop hier

Vorige week

Tot en met woensdag

De nieuwe Maan op maandag in je 5e huis van romantiek en vermaak, is net waar je behoefte aan hebt. Het maakt je creatief en sensueel. Dat maakt dit ook prima dagen voor de liefde en om te daten. Vooral als je op woensdag meer zelfvertrouwen krijgt en eerder het initiatief neemt. Door de invloed van Venus neemt je aantrekkingskracht toe. Je zorgt voor een krachtige indruk en je bent daarnaast een tikkeltje mysterieus. Dat maakt je onweerstaanbaar.

Vanaf donderdag

Vanaf donderdag laat de weekhoroscoop Stier zijn dat de dagen wat hectischer en drukker worden en dat kan je wat gespannen maken. Dit is geen goede tijd om zelf plannen te maken en activiteiten te doen waarbij geduld en zelfdiscipline belangrijk zijn. Het is beter om je hoofd leeg te maken en de dingen te laten gebeuren. Je kan wel interessante nieuwe mensen ontmoeten.

Beste dag(en): 4 en 5 september 2024

Lees ook de weekhoroscoop voor de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *