weekhoroscoop tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen (21 mei – 20 juni) week van 9-16 september 2024

Tot en met dinsdag

tweelingen horoscoop week

Mercurius gaat opnieuw je 4e huis binnen. Het 4e huis heeft onder andere invloed op je herinneringen en het verleden. De Tweelingen denkt vaker terug aan vroeger. Je probeert vooral beslissingen te maken die passen bij je mentale en emotionele welzijn. De Tweelingen doet er goed aan om niet te veel hooi op hun vork te nemen.

Vanaf woensdag

De weekhoroscoop Tweelingen kan deze week spanning voelen tussen die dingen die hij graag wil doen en die hij moet doen. Dat kan leiding tot frustratie. Later in de week kan de Tweelingen beter ontspannen en is er tijd voor leuke dingen en sociale activiteiten. Een nieuw persoon of nieuwe liefde kan je leven binnenkomen. Deze dagen zijn ook geschikt om nieuwe kleding, sieraden of kunst te kopen.

Beste dag(en): 13 en 14 september 2024

Belangrijkste astrologische gebeurtenissen 9-16 september

  • Maandag 9 september Maan in Schorpioen
  • Maandag 9 september Mercurius in Maagd
  • Donderdag 12 september vierkant Zon en Jupiter
  • Zondag 15 september driehoek Venus en Jupiter

 

 

Lees ook de nieuwste Tweelingen maandhoroscoop hier

Vorige week

Tot en met woensdag

tweelingen horoscoop week

De nieuw Maan op maandag vindt voor de Tweelingen plaats in je 4e huis van huis en gezin. De Tweelingen denkt vooral na over wat zijn behoeften zijn en wat hij precies verwacht van zijn thuis en gezinsleden. Nu is het moment om je daarover uit te spreken. Op woensdag gaat Mars, de actieplaneet je financiële 2e huis binnen. Financiële zekerheid en stabiliteit worden dan belangrijker voor je en daar ga je aan werken.

Vanaf donderdag

De weekhoroscoop Tweelingen laat zien dat je sociale contacten je geluk brengen. Vooral één op één ontmoetingen hebben je voorkeur. Je kan je gedachten uitspreken en dat lucht op. Je zachtaardige stemming maakt je aantrekkelijk en populair. Je kan er op financieel of materieel gebied op vooruit gaan door slim met je geld om te gaan of het goed te investeren. Iemand kan je een interessant voorstel doen.

Beste dag(en): 5 en 6 september 2024Lees ook

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier

Lees ook…