Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram (21 maart – 19 april) week 9-16 september 2024

Tot en met woensdag

ram horoscoop week

Deze week bevinden zowel de Zon als Mercurius zich in je 6e huis van werk en welzijn. Dat maakt dat de Ram heel georganiseerd en effectief bezig is. De Ram is meestal niet zo van de details, maar dat maakt hij goed met enthousiasme en power. Doe je werk snel en goed zodat er meer tijd overblijft voor leuke dingen. Daarnaast is de Ram deze dagen creatief en heeft hij een sterke intuïtie. Je interesse in spirituele onderwerpen is groter dan normaal.

Vanaf donderdag

De weekhoroscoop Ram laat zien dat je vanaf donderdag groei, ontwikkeling en geluk kan verwachten door sociale contacten of bijzondere relaties. Je maakt een goede indruk als je nieuwe mensen ontmoet. Je vriendelijke en gulle houding maken je aantrekkelijk en populair. Je kan op materieel gebied groeien door slimme dingen te doen met geld of door te handelen en iemand kan je een veelbelovende kans bieden.

Beste dag(en): 13 en 14 september 2024

Belangrijkste astrologische gebeurtenissen 9-16 september

  • Maandag 9 september Maan in Schorpioen
  • Maandag 9 september Mercurius in Maagd
  • Donderdag 12 september vierkant Zon en Jupiter
  • Zondag 15 september driehoek Venus en Jupiter

 

 

Lees ook de nieuwste Ram maandhoroscoop hier.

Vorige week

Tot en met woensdag

Jouw planeet Mars, heeft veel invloed deze week. Op dinsdag vormt Mars een vierkant met de onvoorspelbare Neptunus. Dat maakt de Ram wat onzeker. De Ram die normaal altijd zo goed weet wat hij wil, weet het even niet. Wacht liever tot woensdag om actie te ondernemen als Mars je 4e huis van huis en gezin binnengaat. De Ram gaat dan meer tijd besteden om zijn huis gezellig te maken.

Vanaf donderdag

De Weekhoroscoop Ram laat zien dat teveel werk, huiswerk of andere verantwoordelijkheden kunnen zorgen voor stress en dat is er ook de oorzaak van dat je minder tijd hebt voor je partner, familie en vrienden. De Ram heeft nu behoefte geduld, toewijding en doorzettingsvermogen nodig om zijn taken of verplichtingen af te werken en dan leuke dingen te doen voor zichzelf. De Ram kan deze dagen een oude geliefde of vriend tegenkomen of juist afscheid nemen van een oude vriend. Geef geen geld uit aan onnodige dingen.

Beste dag(en): 3 en 4 september 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

  1. Waarom zijn niet alle horoscopen ververst voor aankomende week. Ik ben n Ram maar daar staat nog de horoscoop van afgelopen week.

    1. Hi Monique,

      De horoscopen zijn op 6 oktober rond 12 uur vernieuwd. Het kan zijn dat je de cache van je browser moet legen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *