weekhoroscoop maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd (23 augustus -22 september) voor volgende week 9-16 september 2024

De week tot en met vrijdag

horoscoop Maagd volgende week

Dit lijkt voor de maagd een drukke week te worden waarin er veel gebeurt. Op maandag gaat Mercurius jouw teken binnen. Je hebt een scherpe tong en vechtlust. Voor de Maagd is dit een tijd om belangrijke beslissingen te nemen en heldere doelen te stellen. Je handelt vanuit je intuïtie en je hebt een sterke drang om te slagen in de dingen die je aanpakt. Je liefdesleven profiteert van je charme en aantrekkingskracht. Je kan mensen zowel met woorden als met je lichaamstaal verleiden.

In het weekend

In het weekend heb je hoge verwachtingen van wat je kan en wilt bereiken en ben je bereid om daar heel hard voor te werken. De weekhoroscoop Maagd laat zien dat de Maagd veel aandacht heeft voor details en efficiënt gebruik maakt van zijn talenten en vaardigheden. Vergeet ook niet om wat rust te nemen en wat plezierige dingen te doen zonder dat je je daar schuldig over hoeft te voelen.

Beste dag(en): 13 en 14 september 2024

Belangrijkste astrologische gebeurtenissen 9-16 september

  • Maandag 9 september Maan in Schorpioen
  • Maandag 9 september Mercurius in Maagd
  • Donderdag 12 september vierkant Zon en Jupiter
  • Zondag 15 september driehoek Venus en Jupiter

 

 

Lees ook de laatste Maagd maandhoroscoop hier


Horoscoop deze week

De week tot en met dinsdag

Deze week kan niet anders dan bijzonder zijn voor de Maagd, met een nieuwe Maan in jouw teken. Dit is een week om jezelf op de eerste plaats te zetten. Je behoefte om onafhankelijk te zijn, neemt toe. Je doet nu vooral de dingen die jij wilt en die jij belangrijk vindt. Je neemt daarbij meer risico dan normaal. Je zelfverzekerdheid wordt aantrekkelijk gevonden en je krijgt veel aandacht van anderen.

Vanaf woensdag

Vanaf woensdag ben je sociaal en in de stemming om veel te praten. Je hoeft niet na te denken over wat je wilt zeggen, de woorden komen vanzelf. Dat komt omdat je in contact staat met je gevoel en meer inzicht hebt in de gevoelens van andere mensen. Je bent gevoeliger en zorgzamer. Anderen zullen eerder hun gedachten en problemen met jou delen.

Beste dag(en): 3 en 4 september 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *