weekhoroscoop steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 14-21 oktober 2024

Tot en met dinsdag

steenbok horoscoop week

Maandag kan een dag van spanning en conflicten zijn, vooral op het gebied van relaties en je werk. Iemand, een partner of collega, kan beslag op je leggen terwijl jij eigenlijk alleen maar wilt werken. Je geduld wordt op de proef gesteld en je behoefte aan vrijheid neemt toe. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen je persoonlijke leven en je professionele leven.

Vanaf woensdag

Op donderdag laat de weekhoroscoop Steenbok een volle Maan zien in je 4e huis van huis gezien. De Steenbok zal zijn prioriteiten moeten stellen en meer aandacht aan zijn partner en gezin willen besteden. Je voelt meer passie voor mensen, maar ook voor je hobby’s en bepaalde bezittingen. Steenbokken die nu verliefd worden, kunnen intense emoties ervaren.

Beste dag(en): 18 en 19 oktober 2024

Belangrijkste astrologische gebeurtenissen 14-21 oktober

  • maandag 14 oktober - Venus oppositie Uranus
  • dinsdag 15 oktober - Venus driehoek Mars
  • dinsdag 15 oktober - Mercurius vierkant Pluto
  • woensdag 16 oktober - Jupiter retrograde
  • donderdag 17 oktober - volle Maan in Ram

 

 

Lees ook je nieuwste Steenbok maandhoroscoop hier.


Vorige week

Tot en met vrijdag

De week begint uitstekend voor de Steenbok. Met Mars in je 7e huis van relaties, die een gunstige combinatie maakt met Venus, de liefdesplaneet. Dat maakt dat de Steenbok zich heel sterk aangetrokken kan voelen tot iemand. Iemand die je al langer kent of een nieuw persoon. Maar het kan ook heel goed klikken op creatief of zakelijk gebied. Wat het ook is, het werkt in je voordeel. Ook wat betreft je werk ziet het er uitstekend uit. Je voert precies de goede gesprekken met mensen vanaf dinsdag.

In het weekend

De weekhoroscoop Steenbok laat zien dat deze dagen heel geschikt zijn om aan iets nieuws te beginnen waarvoor energie, initiatief en moed nodig is. Je voelt je lichamelijk sterk, hebt zelfvertrouwen en je kan ook op je intuïtie vertrouwen. Dat nieuws kan op elk gebied van je leven betrekking hebben van je carrière tot je relaties of op het gebied van wonen. Je charme en uitstraling maken dit goede dagen voor de romantiek.

Beste dag(en): 7 en 8 oktober 2024

Lees ook

de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

Lees ook de weekhoroscoop voor één van de andere tekens.


20 eigenschappen van de Steenbok
uiterlijke kenmerken van de Steenbok ascendant
Bekijk hier boeken en accessoires voor het sterrenbeeld Steenbok

    1. Hi,

      Het kan zo zijn dat je browser de oude versie opslaat. Door de pagina te verversen of cookies/cache te verwijderen zie je dan de nieuwste versie. Hij staat er namelijk wel sinds gisteren op…

  1. LET OP 17 en 18 juli ZIJN AL GEWEEST!!! ZIE ONDERAAN DEZE WEEKHOROSCOOP! PLAATS EVEN DE JUISTE!!!

    Weekhoroscoop Steenbok (22 december – 19 januari) voor de week van 20-27 juli 2020

    Tot woensdag sta je open voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Je vertrouwt daarbij op je intuïtie. Je kan inzichten krijgen als je droomt of gewoon overdag. Je bent deze dagen ook geïnteresseerd in studeren, in computertechnologie, om je eigen website te bouwen of om te communiceren op het internet.

    Vanaf donderdag kan je bij toeval iemand ontmoeten die je gaat helpen bij een spirituele zoektocht of een zoektocht naar de waarheid. Je voelt mee met andere mensen en je helpt mensen die het minder goed hebben dan jij. Als je iets wilt doen of je ergens voor in wilt zetten, dan doe je dat met veel enthousiasme en dat werkt aanstekelijk. Een nieuwe romance is ook mogelijk. Anderen vinden je aantrekkelijk op een mysterieuze manier.

    Beste dag(en) van de week: 17 en 18 juli 2020

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *