weekhoroscoop boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter (22 november -21 december) voor de week 14-21 oktober 2024

boogschutter week horoscoop

Tot en met woensdag

Door geluk of een meevaller kan de Boogschutter deze dagen rijker, gelukkiger of gewoon meer tevreden worden. Je kan groeien op spiritueel gebied door nieuwe en bestaande relaties. Mensen zijn je goed gezind en dat stemt je optimistisch. De Boogschutter kan deze week ook aan zijn conditie en gezondheid werken door gezond te eten, te sporten of zich te laten masseren. Alternatieve therapieën al acupunctuur spreken de Boogschutter nu meer aan.

Vanaf donderdag

De weekhoroscoop Boogschutter laat een volle Maan op donderdag zien, die vindt plaats in je 5e huis van romantiek en creativiteit. Het kan tot een climax of ontknoping leiden op romantisch gebied. Jij en je partner kunnen besluiten om gewoon vrienden te blijven, vrienden kunnen besluiten om geliefden te worden of om een baby te krijgen. Contacten worden intenser en emotioneler. Je voelt de stemming van iemand of een groep meteen aan. Activiteiten voor je werk waarbij je te maken hebt met veel mensen of met publiek zullen succesvol zijn.

Beste dag(en) van de week : 17 en 18 oktober 2024

Algemeen overzicht voor alle sterrenbeelden - week 25

De week van 17-24 april is de week met de langste dag op 21 juni. De Zon staat op zijn hoogste punt en dat maakt alle sterrenbeelden wat socialer en er wordt meer geflirt.


Daarnaast is er een volle Maan in Steenbok op zaterdag. Dat maakt ons allemaal iets meer gestructureerd en georganiseerd. Het is de tijd om dingen los te laten die niet langer nuttig voor ons zijn. Maandag vormen Mercurius en de Zon een vierkant met Neptunus. En dat maakt ons denken wat wazig en het nemen van beslissingen lastig. Als Mercurius het teken Kreeft binnengaat, waar Venus zich al bevindt. Je laat je dan meer leiden door je gevoel.


Op vrijdag gaat de Zon ook het teken Kreeft binnen, het begin van de Kreeftmaand. Dat zal ons allemaal wat emotioneler en sentimenteler maken. We zijn graag thuis, pakken wat eerder de fotoalbums van vroeger en we proberen net zo lekker te koken en te bakken als onze oma’s of moeders vroeger deden.

Lees ook:

Weekhoroscoop vorige week

Tot en met vrijdag

Deze week is de Boogschutter enthousiast en optimistisch en kan hij goed nieuws verwachten. Je hebt geluk in diverse gebieden van je leven, zowel in je werk als in je vrije tijd. Het zijn prima dagen over een nieuwe studie of cursus te beginnen of examen te doen. Jupiter beweegt deze week vanaf woensdag retrograde door je 7e huis van relaties. Gesprekken voeren gaat je goed af, of het nu met je geliefde, je vrienden of je collega’s is. De gesprekken zijn inspirerend en uitdagend.

In het weekend

Zaterdag en zondag laat de weekhoroscoop Boogschutter zien dat het tijd is om actief te worden en wat risico’s te nemen. Je bent enthousiast en moedig en daardoor kan je meer dan normaal klaarspelen. En, alles wat je doet lijkt zonder al te veel moeite te lukken. Dit zijn ook dagen om een nieuw project te beginnen. Je liefdesleven verbetert doordat je seksuele energie toeneemt en je lichamelijk aantrekkelijker bent.

Beste dag(en) van de week : 9 en 10 oktober 2024

Lees ook de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Lees ook…

    1. Hi N, Dat kan komen omdat je de pagina eerder hebt bezocht. Dan blijft de oude versie in je browser opgeslagen. Als je pagina ververst zou hij het moeten doen.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *