weekhoroscoop kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft (21 juni – 22 juli) week van 21-28 oktober 2024

Tot en met dinsdag

Dinsdag kan een wat lastige dag worden. Er zijn dan energieën die uitdagend zijn in je persoonlijke leven. Je kan te maken krijgen van de donkere kanten van je partner, ouders, kinderen of vrienden. Probeer je in te leven in de gevoelens van de ander, maar laat je niet meeslepen in het drama, jaloezie of boosheid van anderen. Na dinsdag verschuift de energie en komt je weer op bekend terrein en ben je je eigen liefdevolle en creatieve zelf weer.

Vanaf woensdag

Vanaf woensdag laat de weekhoroscoop zien dat je charme en aantrekkingskracht toenemen, en dat is gunstig voor passionele liefdesaffaires. Je seksuele energie neemt toe en je relaties zijn teder en spiritueel tegelijk. Single Kreeften voelen zich aangetrokken tot zachtaardige, niet agressieve types met spirituele diepgang als ze willen daten. De Kreeft heeft lef en moed en toont vechtlust als hij moet opkomen voor zijn geliefden.

Beste dagen: 23 en 24 oktober 2024

Belangrijkste astrologische gebeurtenissen 21-28 oktober

  • maandag 21 oktober Mercurius driehoek Saturnus
  • maandag 21 oktober Zon vierkant Pluto
  • dinsdag 22 oktober, Zon in Schorpioen
  • donderdag 24 oktober Mars sextiel Uranus

 

 

Lees ook de laatste Kreeft maandhoroscoop hier.

Vorige week

Tot en met woensdag

Tot en met woensdag zijn het rustige dagen, met vriendschap en medeleven. Je bent zachtaardiger en toont eerder affectie en dat is goed voor je liefdesleven. Dit is een prima tijd om inkopen te doen, nieuwe kleding, cosmetica, sieraden of mooie dingen voor je huis. Alles wat voor meer luxe in je leven zorgt. Je hebt nu meer oog voor mode en schoonheid. Verder zijn dit goede dagen voor vermaak, plezier, ontspanning en liefdadigheidswerk.

Vanaf donderdag

Vanaf donderdag laat de weekhoroscoop Kreeft zien dat je meer charme en aantrekkingskracht hebt en kan rekenen op populariteit en waardering. Een bestaande relatie kan op een positieve manier veranderen door meer passie en meer betrokkenheid. Nieuwe relaties zijn intens en kunnen te maken krijgen met complicaties en obsessies.

Beste dagen: 15 en 16 oktober 2024

Lees ook…

de weekhoroscopen van de andere tekens. Weet je niet welk teken, bereken het hier.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *