10 Kado ideeën voor de gezondheidsfreak

Wat geef je iemand kado die erg op zijn gezondheid let, gezond eet en er een erg gezonde levensstijl op na houdt? 10 Kado ideeën voor de gezondheidsfreak.

1. Thee

Thee is een gezonde drank. Je hebt de keuze uit verschillende theesoorten: kruidenthee, groene thee of matcha thee.

Matcha thee is vrij kostbare groene poederthee die gebruikt wordt tijdens de Japanse theeceremonie. De theeblaadjes worden gestoomd, gedroogd en daarna in een stenen vijzel verpulverd zodat er een groen poeder overblijft.

Geef een theepakket met allerlei gezonde theesoorten of een matcha pakket met bamboe garde.

2. Noten

Noten zijn een gezonde en lekkere snack voor de gezondheidsfreak. Je kan noten op verschillende manieren geven.

  • Vul een pot met verschillende noten
  • Geef notenboters, denk aan amandelboter, cashewboter of hazelnootboter
  • Geef verse noten met een notenkraker

3. Olijfolie

Olijfolie is een gezond product. Er zijn hele exclusieve en kostbare olijfolie soorten. Een mooie koud geperste of biologische olijfolie is een prima cadeau om te geven. Maar ook accessoires zoals sprayers om zelf olijfolie in te doen zijn een mooi geschenk.

4. Gezond boek

Gezonde kookboeken, boeken over mindfullness, over sporten. Gezonde en leuke boeken zijn er in overvloed.

5. Fruit of groenten abonnement

Als je aan gezonde voeding denkt, denk je al snel aan groenten en fruit. Een heleboel fruit en groenten in één keer geven is minder geschikt. Een fruit- en/of groenten abonnement is dan een beter idee en leuk om te krijgen. Zoek online naar een aanbieder van fruit- en groenten abonnementen die in de buurt van de ontvanger bezorgen.

6. Springtouw

Een springtouw is iets dat je altijd bij je kan hebben en dat je overal kan gebruiken. Ideaal voor iemand die vaker wil bewegen. Touwtjespringen is een effectieve work-out en krachttraining. Er zijn ook smart springtouwen met een teller.

7. Blender

Smoothies zijn gezond. Je kan er groenten, fruit, zaden en noten in doen. Een blender is daarom ideaal voor de gezondheidsfreak die gezond wil eten. Er zijn tegenwoordig zelfs portable blenders. Die kan je overal naartoe meenemen en gebruiken om een smoothie te maken op een moment dat het jou uitkomt.

8. Infrarood lamp

Gezondheidsfreaks zijn vaak bezig met gezonde voeding en met bewegen. Wie veel beweegt, kan wel eens last hebben van zijn spieren. Met een infrarood lamp kan je daar iets tegen doen. Infrarood licht stimuleert de doorbloeding en kan spierpijn en gewrichtspijn verlichten.

9. Gewichtjes

Gewichtjes zijn nog zo’n kado idee waarmee je de gezondheidsfreak blij kan maken. Gewichten zijn er in verschillende maten en soorten. Denk aan kleine dumbells, kettle bells of gewichten voor polsen en enkels om zo je training nog uitdagender te maken.

10. Fit watch

Fit watches of stappentellers zijn er in verschillende prijsklassen. Ze geven je inzicht in je sportprestaties, meten je hartslag en het aantal calorieën dat je verbrandt. Sommigen communiceren met je mobiele telefoon.

Nieuwsbrief