Het energieboekje

Iedereen heeft er wel eens last van, te weinig energie. Wat kan je daar aan doen?

Of je nu een chronisch slaapgebrek hebt of gewoon een hele stressvolle tijd doormaakt, het kan ervoor zorgen dat je je minder fit voelt dan normaal. Wat kan je daar zelf aan doen? Je kunt dingen doen die op de langere termijn helpen, zoals op vakantie gaan, een cursus yoga of meditatie volgen. Maar volgens Het energieboekje kan je meer doen.

enerkl21 Oefeningen

In het energieboekje staan 21 eenvoudige oefeningen die je iedere dag kan doen en waarmee je meer invloed kunt uitoefenen op je eigen energiesysteem. Deze oefeningen zijn afkomstig uit de energetische geneeskunde die zich baseert op de theorieën van Albert Einstein. De energetische geneeskunde gaat ervan uit dat alles uit energie bestaat. Stromende energie of gestolde energie.

Herstellen of in stand houden

Doorstroming, balans en harmonie in het energiesysteem van je lichaam kan je op een aantal manieren herstellen of in stand houden. Door:

  • bekloppen, masseren of vasthouden van energiepunten
  • met je hand volgen van energiebanen
  • oefeningen of lichaamshoudingen die kalmerend werken
  • omhullen van een lichaamsgebied met helende energie.

Het zijn technieken gebaseerd op oude geneeswijzen zoals yoga, qigong, acupunctuur en shiatsu.

5 Minuten per dag is genoeg

Volgens het boekje is 5 minuten per dag genoeg om kwaaltjes als hoofdpijn en verhoogde bloeddruk aan te pakken of om de hormonale balans te herstellen, tegen opvliegers en zelfs om psychische problemen tegen te gaan. En natuurlijk om je fit en energiek te voelen.

Zo krijg je per klacht een oefening. Voor je geheugen, tegen angst, tegen stress, om je immuunsysteem te versterken, om je aura te versterken. Achterin staat een dagelijkse energie behandeling die een aantal van de eerder genoemde oefeningen combineert. Verder staat ook bij elke oefening uitgelegd Hoe het werkt.

Voor iedereen en overal

Het prettige van dit soort oefeningen is dat als ze niet baten, ze ook geen schade toebrengen. Bovendien kunnen ze je helpen met klachten waar je verder meestal niet snel iets aan kunt doen. Het kost je niks, alleen wat tijd. De oefeningen duren hooguit een minuut. Er staan foto’s bij ter verduidelijking.

Donna Eden

Donna Eden is een pionier op het gebied van energetische geneeskunde en ze geeft wereldwijd workshops. Ze schreef het boekje samen met haar dochter.

[bol_product_links block_id=”bol_5804d2eda85ef_selected-products” products=”9200000057376313″ name=”em” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]