sporten

Cadeau ideeën voor de sportieve vrouw

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een vrouw die graag sport? Als het het moeilijk vindt om iets te vinden voor iemand die graag hardloopt, zwemt, fietst of een andere sport beoefent, bekijk dan even hieronder de cadeau ideetjes. Inspiratie genoeg.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Laat voorwerpen die een sportief persoon vaak gebruikt bedrukken met haar eigen naam en/of logo van de sportclub. Dit is leuk én handig. Denk bijvoorbeeld aan een sporttas, een trainingsjack of een shirt. Maar je kan ook heel goed een bidon bedrukken of laten bedrukken. Water drinken is tenslotte belangrijk bij het sporten.

bidon bedrukken

Sportaccessoires

Ongeacht welke sport favoriet is, zijn er altijd sportieve accessoires waarmee je overal en altijd aan je conditie kan werken. Dat zijn leuke cadeautjes om te geven. Voorbeelden zijn: een springtouw, gewichtjes, een powerball, een yogamat of weerstandsbanden.

Sportprestaties bijhouden

Het werkt motiverend als je je sportprestaties en je vooruitgang kan volgen. Dat kan ideaal met een sporthorloge. Sporthorloges zijn er in allerlei soorten en prijsklassen en dat maakt het een prima cadeau. Een ander, iets eenvoudiger apparaat dat je hierbij kan helpen is de stappenteller.

Spieren verzorgen

Spierpijn, stijve of overbelaste spieren, de spieren van iemand die regelmatig sport kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Een spierbalsem of spiergel zal dan ook een welkom cadeautje zijn. Maar je kan iemand ook een bon voor een sportmassage geven natuurlijk.

Kleding of kledingaccessoires

Sportsokken, een haarband, hoofdband, zweetbanden, sporthandschoenen, een muts, een sportzonnebril of zonneklep, een sportshirt of topje zijn allemaal voorbeelden van nuttige en leuke cadeau ideetjes.

Zonneklep

Sportieve accessoires voor je mobiele telefoon

Ook als je sport heb je je mobiele telefoon bij je, als is het alleen maar voor de muziek onder het sporten. Een fietshouder voor je mobiel, waterdichte hoesjes, sportarmbanden om je mobiel in te vervoeren zijn mooie sportieve accessoires. Maar er zijn ook speciale sport oortjes die beter bestand zijn tegen vocht en zweet.

Aanvullende tips

Zoals je ziet is er keuze genoeg om een sportieve vrouw een leuk cadeau te geven. Toch kan er meer bij komen kijken dan je denkt. Daarom een paar aanvullende algemene tips

#1 Als je iets geeft van kleding of accessoires dan is het belangrijk om iemands maat te weten. Het is jammer als je iets geeft dat niet past en zeker bij sportkleding is een goede pasvorm belangrijk.

#2 Het is handig als je weet welke tak van sport de vrouw beoefent zodat je daar je cadeautje op kan afstemmen.

#3 Als je iemands smaak niet goed kent of andere belangrijke informatie niet hebt, houd het dan liever algemeen. Geef in zo’n geval liever iets dat altijd past en altijd wel van pas komt zoals een hoofdband, een drinkfles of bidon of geef desnoods een tegoedbon zodat ze zelf iets kan koken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *